Tuja scena
Oglas

Sveže, vrhunske borovnice od cca 8,12 eur za kilogram neposredno od proizvajalca! Dostava v hišo povsod po Sloveniji!

Ljubljana, 29. 06. 2017 07.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

FinotekaDostava.com je največji in najbolj znan projekt za dostavo vrhunske zdrave hrane na katerikoli naslov na Hrvaškem in v Sloveniji. Gre za enkraten projekt, ki proizvajalce vrhunske zdrave hrane povezuje s kupci po modelu „s polja na mizo v 24 urah“! Storitev dostavljanja na katerikoli slovenski naslov zaračunamo 8 eur za paket teže do 35 kg proizvodov. Storitev dostave in naročene proizvode plačate dostavljalcu, ko vam dostavi paket.

Če želite, da vam na hišni naslov (ali na delovno mesto in podobno) dostavimo res najboljše, sveže borovnice po neverjetni ceni od cca 8,12 eur do 10,15 eur za kilogram (odvisno od količine), potem samo kliknite na www.FinotekaDostava.com!

To deluje tako: zdaj ko vi berete to obvestilo, borovnice  še vedno rastejo obsijane s soncem na kmetiji Blueberry ranch v Međimurju, nekaj kilometrov od slovensko-hrvaške meje. Že jutri bodo lahko prav te borovnice na vaši mizi kjerkoli v Sloveniji! Zadostuje, da na spletni strani  www.FinotekaDostava.com izberete proizvode, katere želite, da vam jih dostavimo. Boljše res ne gre!

Lahko nam javite tudi, kateri dan želite dostavo naročenih proizvodov, na dan dostave pa dobite e-pošto in SMS sporočilo s terminom dostave.

Borovnice - 2
Borovnice - 2 FOTO: Borovnice

Od obiranja in pakiranja najbolj svežih proizvodov do vaše mize v Sloveniji, mine največ 24 ur.  Vi pa boste zagotovo navdušeni nad proizvodi in s celotnim konceptom. Naročite borovnice še danes in se prepričajte v našo kakovost.  Ni se treba registrirati na naši spletni strani in ničesar ne plačate vnaprej!

Poleg borovnicah v istem paketu lahko naročite tudi druge vrhunske domače proizvode, kot so domači mandlji, lešniki, testenine brez aditivov,  razna zelenjava, razna olja, vrhunska moka brez aditivov  iz mlina na kamne in podobno. Pomembno je, da ne  naročite več kot 35 kg proizvodov v enem paketu. Seveda lahko naročite tudi več kot 35 kg, ampak potem vam moramo zaračunati dodatni strošek za dostavo.

Obstaja tudi Finotekino jamstvo kakovosti, kar pomeni, da v primeru, da kak proizvod pride k vam poškodovan, je zadosti, da nas o tem obvestite in Finoteka vam vrne denar v višini poškodovanega proizvoda.

Lahko nam zaupate. Kliknite na www.FinotekaDostava.com  in še danes rezervirajte pristne, sveže borovnice z dostavo na dom ali na delovno mesto kjerkoli v Sloveniji! Res boste navdušeni! 

Za kakršnakoli dodatna vprašanja ali pojasnila smo dosegljivi na  info@finoteka.com!

Borovnice - 1
Borovnice - 1 FOTO: Borovnice

Naročnik oglasa je Finoteka.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1