Ogenj uničil avtomobil in poškodoval hišo

Sredi noči so se gasilci v Spodnjih Hočah borili z ognjem, ki je zajel dva avtomobila in se razširil na hišo. Nastalo je za 20 tisoč evrov škode. Zagorelo je tudi v gostinskem lokalu v bližini Ljutomera.

Nekaj pred drugo uro zjutraj je v Spodnjih Hočah zagorel avtomobil, ogenj se je nato razširil še na zraven parkirano vozilo in na stanovanjsko hišo, so sporočili s PU Maribor.

Na spletni strani uprave za zaščito in reševanje pa piše, da je eno vozilo povsem uničeno, medtem ko je drugo poškodovano. Na stanovanjski hiši so ognjeni zublji uničili dve okni in 30 kvadratnih metrov fasade. Vzrok požara še ni znan, povzročil pa je za 20 tisoč evrov škode. Požar so pogasili gasilci PGD Hoče in gasilci JZZPR Maribor.

V Ključarovcih pri Ljutomeru je kakšno uro pred tem zagorelo v gostinskem lokalu. Ogenj je, preden so ga ukrotili gasilci iz  PGD Križevci, Boreci, Ključarovci, Vučja vas in Iljaševci, uničil nekaj gostinske opreme.

Poročali smo tudi o požaru, ki je izbruhnil v soboto zvečer v stanovanju na Livadni ulici v Mariboru. 60-letnik se je v njem hudo poškodoval in so ga odpeljali na zdravljenje v UKC Maribor. Škode je za 20 tisoč evrov, policisti pa še zbirajo obvestila.

Fotogalerija (5)

  • Požar v Mariboru - 1
  • Požar v Mariboru - 2
  • Požar v Mariboru - 5
  • Požar v Mariboru - 3
  • Požar v Mariboru - 4

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev