Omar v objemu lepe temnolaske

Glasbenik Omar Naber, ki so ga v zadnjem času opazili v družbi samih lepotic, se je na nedavnem dogodku družil s temnolaso punco, s katero sta si bila precej naklonjena. Je Omar našel svojo boljšo polovico?

Omar Naber in Eva Beus

Omar in Eva (Foto: 24ur.com)

Pevca Omarja Naberja, ki so ga pred nekaj časa v objektiv ujeli s hčerko pokojnega Brendija Tino Vunjak in ki se je v enem od fitnes klubov potil v družbi nekdanje miss Slovenije Lane Mahnič Jekoš, smo na nedavnem dogodku opazili v prijetni družbi temnolase punce. Ker sta si bila precej naklonjena, smo ga poklicali in preverili, ali je našel svojo lepšo polovico.

"Ne, to ni moja punca. Ampak je moja zelo dobra prijateljica Eva Beus, ki je tudi pevka. Skupaj bova posnela tudi duet za mojo novo ploščo. Zelo sem vesel, da sva v zelo kratkem času postala tako dobra prijatelja," je pojasnil Omar, ki so mu v zadnjem času pripisali že kar nekaj zvez. Med drugim nas je zanimalo, ali ga moti, da ga ves čas povezujejo z lepimi dekleti.

"Meni se to zdi zelo dobro. Odlično se počutim. Štiri, pet let sem bil v naporni zvezi in zdaj sem na novo zaživel. Počutim se, kot da sem star 16 let. Najboljše na svetu mi je to, da se lahko vsak dan družim s tremi luštnimi puncami," je dejal 31-letnik, ki mu nastopov v bližnji prihodnosti vsekakor ne manjka.

Omar se očitno rad druži z lepimi dekleti, med katerimi še ni našel tiste prave. Za konec je samo še dodal, da je srečno samski.

Omar Naber in Eva Beus

Omar nam je zaupal, da sta z Evo samo prijatelja. (Foto: 24ur.com)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 44
pureredneck 24.05.2013 12:40:06
a ga rine al ga sprejema..samo to mi ni še čist jasn ?
Več komentarjev