Penelope Cruz novo Bondovo dekle?

Španska lepotica Penelope Cruz, ki pričakuje že drugega otroka, naj bi se potegovala za vlogo v novem filmu o britanskem tajnem agentu Jamesu Bondu. Bo 39-letna igralka tako postala najstarejše Bondovo dekle?

Penelope Cruz

Penelope Cruz (Foto: X17 Agency)

Vse glasnejša so namigovanja, da bo španska igralka Penelope Cruz, ki bo naslednje leto praznovala 40. rojstni dan, upodobila vlogo Bondovega dekleta v prihajajočem že 24. filmu o tajnem agentu Jamesu Bondu. Med drugim številni mediji poročajo, da bo režiserski stolček znova prevzel Sam Mendes, ki je režiral že zadnji film Skyfall.

''Producenti so že večkrat prišli na idejo, da bi Penelope odigrala to vlogo, ampak nikoli ni bila na voljo zaradi drugih projektov, ki jih je že imela v načrtu. Pred kratkim so znova pomislili nanjo, zato trenutno že potekajo dogovori glede pogodbe,'' je povedal neimenovani vir.

Penelope, ki z igralcem Javierjem Bardemom pričakuje že drugega otroka, Javier je v zadnjem Bondovem filmu Skyfall odlično upodobil zlobneža, bo v primeru, da sprejme vlogo postala najstarejše Bondovo dekle.

Bondovo dekle Honor Blackman, ki je leta 1962 odigrala vlogo Pussy Galore v filmu Goldfinger, je bila namreč takrat stara 39 let.

Glede na to, da je Penelope tik pred porodom, pa producente ne skrbi njen videz.

''Po prvi nosečnosti je takoj prišla nazaj v formo, zato so producenti prepričani, da tudi po drugem porodu ne bo imela težav z odvečnimi kilogrami. Ona bo izjemno Bondovo dekle. Bondova dekleta so vedno inteligentna ter seksi in prav takšna je Penelope,'' je še dodal vir.

Penelope Cruz

Bo španska igralka postala novo Bondovo dekle? (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
Dakota 100 04.06.2013 20:43:45
Bond ga bo tu lahko dobro namoču.
Več komentarjev