Počilo med Karabatićem in Montpellierjem!

Slavni francoski rokometaš v vrstah Montpellierja Nikola Karabatić bo po sporu z upravo kluba po koncu sezone najverjetneje zapustil vrste aktualnih francoskih prvakov, poroča vselej dobro obveščeni športni časnik L'Equipe.

Nikola Karabatić - 2

Nikola Karabatić od uprave kluba zahteva razlago. (Foto: Reuters)

Kot poroča omenjeni časnik, je jabolko spora v vpletenosti Nikole Karabatića v stavniški škandal. Čeprav je francosko sodišče enemu izmed najboljših rokometašev vseh časov dovolilo vrnitev na igrišča, pa očitno vodilni možje kluba afere ne morejo oziroma nočejo preboleti. "Sestal sem se z vodilnimi možmi kluba, ki so mi dali jasno vedeti, da naj Nikola razmisli o odhodu,“ je za L'Equipe dejal Karabatićev agent Bhakti Ong.

"Agent me je pravkar obvestil o nameri kluba. Želijo, da odidem, jaz pa želim razlago,“ je nezadovoljno dodal francoski reprezentant.

Naj spomnimo, minuli mesec je klub zapustil že njegov mlajši brat Luka, ki se je pridružil vrstam Pays-d'Aixa. Če res pride do razhoda Nikola Karabatić – Montepellier, pa Francoz prav gotovo ne bo dolgo iskal nove rokometne ekipe.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
povrsniste24kur 22.12.2012 12:20:46
ta je 2 levela nad karičem.
Več komentarjev