Pogrešan 41-letnik iz Starš

Od sobote je pogrešan 41-letni Gregor Kirbiš. Visok je 178 centimetrov, oblečen pa je v modre kavbojke, sivomoder pulover in svetlo rjave čevlje. Policija vse, ki bi o njem kar koli vedeli, prosi, da jo o tem obvestijo.

Gregor Kirbiš

(Foto: PU Maribor)

Policijska uprava Maribor sporoča, da je od sobote, 22. decembra, pogrešan 41-letni Gregor Kirbiš iz Starš. Visok je okoli 178 centimetrov, je močnejše postave in ovalnega obraza. Delno je plešast, sicer pa ima temne lase, temno rjave oči, po telesu pa lise, ki so posledica luskavice. Oblečen je v sivomoder pulover s kapuco, modre kavbojke, obut pa je v svetlo rjave čevlje.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, prosijo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 12 00.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 13
 
sarasaraj 29.12.2012 00:36:55
Žal se je zaključek službene zabave končal tragično:Nesreča nikoli ne počiva in pride ob nepravem trenutku na nepravo mesto.Svojcem iskreno sožalje posebaj ženi in hčerkicama,Gregorju pa miren počitek.
Več komentarjev