Pohlepni Holtby od Schalkeja zahteval kar 11 milijonov

22-letni nemški nogometaš Lewis Holtby se po koncu sezone nepričakovano brez odškodnine poslavlja od Schalkeja. Nemški mediji so zdaj razkrili, v katerem grmu tiči zajec.

Lewis Holtby

Lewis Holtby se zelo ceni. (Foto: Reuters)

Po pisanju Bilda je nemški reprezentant Lewis Holtby od vodstva kluba iz Gelsenkirchna zahteval, reci in piši, 11 milijonov evrov letne plače. Njegova trenutna letna premija znaša 1,5 milijona evrov, 22-letnik pa je zdaj zahteval štirikratno povišico in dodatek pet milijonov evrov ob podaljšanju pogodbe. Za primerjavo, enak znesek letno v žep pospravi napadalec Manchester Uniteda Wayne Ronney. Schalke mu je bil pripravljen letno nameniti 'le' tri milijone, zato se Holtby po koncu tekmovalnega leta poslavlja.

Otoški mediji so se že razpisali, da se bo Holtby preselil v domovino svojega očeta (Anglija). Zanj naj bi zanimanje že pokazali pri londonskemu Arsenalu, Tottenhamu in Liverpoolu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
 
ribainkit 03.01.2013 15:26:49
Srat me stisne ko berem to, ker če bi znali nemško brat bi na bild.de prebrali da je zahteval za 4 lento pogodbo 5mio letne plače,bonus pa je za celotno pogodbo kar je navada pri takih poslih,podoben bonus bo dobil kjer bo podpisal novo pogodbo.
Več komentarjev