Policija objavila fotorobot osumljenca. Ste ga videli?

Policisti iščejo od 55 do 60 let starega moškega, ki je v petek oropal poslovalnico finančne družbe v Mariboru. Uslužbenki je zagrozil s pištolo, ta pa mu je nato izročila ovojnico z več kot 1000 evri gotovine. Osumljenec je srednje postave, govoril je z mariborskim naglasom.

Osumljenec

Fotorobot osumljenca (Foto: PU Maribor)

V petek malo po deseti uri je neznani moški oropal poslovalnico podjetja INFO-KREDIT na Mlinski ulici v Mariboru. Iz žepa je potegnil pištolo in zahteval denar. Uslužbenka, ki se je grožnje ustrašila, mu je izročila ovojnico z več kot 1000 evri. Moški je nato zapustil poslovalnico, jo zaklenil in pobegnil neznano kam, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Policisti osumljenca še iščejo, sestavili pa so njegov fotorobot. Moški je star od 55 do 60 let, je srednje postave, visok okoli 175 centimetrov, govoril je z mariborskim naglasom.

Policisti morebitne očividce prosijo, naj se se oglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na interventno številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 174
 
drlak 10.03.2013 20:04:09
Ta dedec je pa moral bit čist na tleh, da je to naredil, ampak svaka čast da osebo, ki jo je zvezal ni nič naredil... Sej ne da ga opravičujem deleč od tega, vendar po sami logiki je moral bit čist v dreku, da je to naredil,,,,,
Več komentarjev