'Popadki so bili vznemirljivi'

Pevka Petra Slapar in njen mož Robert Lavtar sta se pred dnevi razveselila prvorojenke Arlene. Srečni očka je fotografijo povečane družinice na Facebooku objavil le nekaj minut po rojstvu male dojenčice, zdaj pa je o svoji izkušnji spregovorila tudi novopečena mamica.

Arlene - Petra Slapar in Robert Lavtar - 2

Petra in Robert sta se razveselila male Arlene. (Foto: osebni arhiv)

Pevka Petra Slapar in njen mož Robert Lavtar sta se male deklice, ki sta jo poimenovala Arlena, v murskosoboški bolnišnici razveselila nekaj dni pred napovedanim rokom.

''Mislim, da sem bila v šoku, ko sem jo imela položeno na prsih. Vem, da je bila topla in mirna in ni jokala,'' je prvo srečanje z malo Arleno opisala Petra, ki se ji porod, vsaj na začetku, ni zdel težaven. ''Začetni popadki so bili celo vznemirljivi, kot nekakšni intenzivni preplavljajoči valovi. Ne vem, kako bi sploh opisala. So bili pa zadnji trenutki res težki,'' je povedala pevka, ki je štiri ure rojevala po povsem naravni poti. ''Rodila sem brez kakršnih koli protibolečinskih sredstev. Tudi za rezervo nisem želela imeti ničesar.''

Pri porodu je pevko spremljal mož Robert Lavtar, ki je le nekaj minut po rojstvu male dojenčice na Facebooku že objavil fotografijo povečane družinice. ''Zanj kakršnakoli druga opcija sploh ni obstajala. Močno namreč zagovarja to, da bi moral biti vsak bodoči oče del takšne dragocene izkušnje, kot je porod. Težko bi zdržala brez njega,'' je povedala mlada mamica, ki ima doma za malčico že vse pripravljeno.

Kako pa bo pri vzgoji? ''Vem, da je Arlena svobodno, edinstveno in popolnoma samosvoje bitjece in takšno pot ji želim tudi omogočiti,'' je razložila novopečena mamica.

Petra Slapar, Robert Lavtar in Arlena

"Arlena je prišla," je na Facebooku zapisal Robert. (Foto: Facebook)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 31
 
borgiba 23.05.2013 18:16:19
ko bereš te komentarje priroma znamenita misel, ki jo je izrekel Aristote:
KRITIKI SE IZOGNEŠ SAMO TAKO, DA NIČ NE DELAŠ, NIČ NE GOVORIŠ , DA SI NIHČE.........si pač anonimni spletni komentator....
Več komentarjev