Poročila se bo košarkarska legenda

Michael Jordan, eden najboljših košarkarjev vseh časov, če ne celo najboljši, se bo sprehodil do oltarja. 50-letnik bo večno zvestobo obljubil 17 let mlajši zaročenki Yvette Prieto. To bo za zvezdnika košarkarskih igrišč že drugi zakon.

Yvette Prieto in Michael Jordan

Michael in Yvette sta se zaročila za božič leta 2011. (Foto: Reuters)

Košarkarski zvezdnik Michael Jordan se bo drugič v življenju sprehodil do oltarja. Tokrat bo večno zvestobo obljubil 17 let mlajši zaročenki kubanskega porekla Yvette Prieto. Par se je zaročil na božič leta 2011, večni da pa naj bi dahnila 27. aprila letos.

Legendarni 'Air Jordan' je bil v preteklosti že poročen, in sicer 17 let z Juanito Vanoy, s katero imata tri otroke, stare 24, 22, in 19 let. Ločila sta se leta 2006, Juaniti pa je pripadlo 168 milijonov dolarjev Michaelovega denarja, kar je takrat veljalo za največje izplačilo v zgodovini zvezdniških ločitev.

Košarkarski superzvezdnik, ki je pred kratkim praznoval abrahama, je v svoji bogati karieri osvojil šest naslovov prvaka severnoameriške lige NBA ter dva olimpijska naslova, tudi kot član legendarnega 'dream teama' iz OI v Barceloni leta 1992, skupaj z Magicom Johnsonom, Larryjem Birdom, Davidom Robinsonom in drugimi. Michael je danes predsednik in večinski lastnik moštva Charlotte Bobcats, od njegove zadnje tekme pa je minilo že 10 let.

Michael Jordan

Jordan velja za najboljšega košarkarja vseh časov. (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 13
Pičkoljub 08.03.2013 20:46:19
doktor košarke:)))))
Več komentarjev