Posh: Pred Davidom nihče ni hotel z menoj na zmenek!

V času, ko je Victoria Beckham "ujela" enega najbolj zaželenih samskih moških na svetu, njeno ljubezensko življenje ni ravno cvetelo. Med vrhuncem skupine Spice Girls zanjo ni vladalo veliko zanimanja, je razkrila v novem britanskem dokumentarcu.

David in Victoria Beckham - nekoč in danes - 20

Dokler Posh ni ujela Davida, ni bila kaj prida oblegana ... (Foto: Reuters)

"Bil je čas, ko je nekdo zapisal, da bi bila vsaka ženska rada ena izmed nas in da je vsak moški hotel na zmenek s katero izmed nas. Pa ne da bi kdo hotel z menoj na zmenek. Vsi bi me raje božali po laseh," je v novem dokumentarcu Spice Girls’ Story: Viva Forever razkrila Posh Spice oz. Victoria Beckham.

Vemo pa, da je danes 38-letnica kmalu nato našlo srečo v ljubezni, saj se je Victoria (takrat še Adams) kmalu po njihovem mega uspešnem prvencu Spice, ki so ga izdale leta 1997, spoznala z nogometašem Davidom Beckhamom. Ta jo je menda opazil v videospotu za pesem Say You’ll Be There in povedal prijatelju: "To je dekle zame, zato jo bom poiskal. On je moja ideja popolnosti. Vedel sem, da če me bo hotela, da bova skupaj za vedno".

Seveda sta začela hoditi in ves čas njune romance sta bila na očeh javnosti, poročila pa sta se na sanjski poroki leta 1999. V tem času so se jima rodili štirje otroci, danes 13-letni Brooklyn, 10-letni Romeo, 7-letni Cruz in enoletna Harper. Skrivnost njune trdne zveze pa je čisto mogoče tudi v tem, da gresta vsako sredo teden za tednom na zmenek, v kino, na koncert ali ostaneta doma in gledata televizijo.
 

Prenesi v

Zgodba: Zakonca Beckham

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 27
Ranunculus 22.12.2012 18:43:31
Viktoria je rada z njim, ker ima obcutek, da je zaradi tega se bolj posh, on pa ni dost drugacen. Sta za skup in po mojem se mata cist cool.
Več komentarjev