Poškodovani Ronaldo vprašljiv za povratni obračun z Borussio

Prvi zvezdnik Real Madrida in eden najboljših igralcev na svetu Cristiano Ronaldo se je poškodoval na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov proti Borussii iz Dortmunda, ki se je veselila velike zmage s 4:1. Portugalčev nastop na povratni tekmi je pod velikim vprašajem.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (Foto: Reuters)

Prvi zvezdnik Real Madrida Cristiano Ronaldo bo zaradi poškodbe stegenske mišice izpustil mestni derbi proti Atletico Madridu poročajo številni španski mediji. Zelo negotov je njegov nastop na povratnem obračunu Lige prvakov proti Borussii iz Dortmunda.

Ronaldo si je na ogrevanju prve tekme polfinala Lige prvakov na Westfalenstadionu poškodoval stegensko mišico na levi nogi, poroča španski časnik AS. Portugalec je klub bolečinam odigral celoten obračun in dosegel edini gol za Real Madrid ob koncu prvega polčasa, galaktiki so srečanje izgubili s 4:1. Poškodba se je po 90. minutah igre še dodatno poslabšala, dodajajo španski mediji in nastop na povratnem obračunu je pod velikim vprašajem. Trenutno prvi strelec Lige prvakov pod strogim očesom fizioterapevtov opravlja terapije, ki bi mu pomagale nastopiti na povratnem obračunu na Santiago Bernabeu.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 155
Rossi 46 28.04.2013 09:25:00
ali ne na na sliki ronaldo izgleda kakor da ima rdečico na desnem očesu,le kje jo je skupil?Škoda da se je poškodoval,ker sedaj če izgubijo bo razlaga enostavna zaradi manjka enega ključnih igralcev čist dokaz je Messi proti PSG-ju.
Zato pravim vedno da do polfinala se morejo vedno vsi ključni igralci pozdravit,ker te so dvoboji kot jih imamo letos zanimivi,drugače ne.
Več komentarjev