Revija Nova proti Nataliji

So nedavne 'zloglasne' fotografije prsi Natalije Verboten prave ali so fotomontaža? Obe strani vztrajata pri svoji različici zadeve.

Ob nedavni šokantni objavi fotografij prsi Natalije Verboten v reviji Nova, so se začela ugibanja o tem, ali so fotke pristne ali ne. Prevladalo je sicer mnenje, da so fotomontaža. Natalija z besedami skopari, revija pa vztraja pri svojem in že pripravlja nov napad.

Natalija Verboten

Razvpita fotografija NAVZGOR (foto: Nova)

Maruša Penzeš, urednica revije Nova: "Do tega fenomena očitno pride pri poskakovanju, kar se morda sliši kruto. Toda dejansko, ko je Natalija demantirala to naše početje oz. 'zbila' našo kredibilnost do te točke, da so vsi začeli govoriti o tem, da je material fotomontaža, je bila to naša logična poteza. Odločili smo se dokazati, da to ni res, zato nam je uspelo na neki prireditvi posneti novo fotografijo, ki vse skupaj le še dokazuje."

Natalija Verboten sicer zaradi obveznosti ni utegnila priti na soočenje z urednico, je pa po telefonu sporočila svojo plat zgodbe: "Nikakor ni resnica, da se ne želim soočiti z urednico revije Nova. Enostavno ne morem biti fizično prisotna na dveh krajih naenkrat. Tudi glede novih fotografij imam enako mnenje, kot sem ga že velikokrat povedala. Javnost točno ve, kaj si o zadevi mislim, o teh fotomontažah, in zame je zadeva s tem zaključena. Dejstvo pa je, da vem, da bo ta revija na to temo še naprej producirala, da bo še montirala, da bo še objavljala, dokler se bo to prodajalo. Ko pa se ne bo prodajalo več, si bo pa izmislila kaj novega. Tako je tudi njeno ime, kajne? Vse skupaj prehaja iz enega groznega absurda v prav smešen absurd. Zadeva pa postaja tudi vse manj zanimiva."

Natalija Verboten

Razvpita fotografija NAVZDOL (foto: Nova)

Urednica Penzeševa na to odgovarja: "Vse skupaj le še podžiga mojo domišljijo. Čeprav ne razumem, zakaj tako vztraja pri tem, da gre za fotomontažo. Jaz bi jo povabila, da si pride ogledat negativ v naše uredništvo, kjer se lahko na svoje oči prepriča, kako avtentični so naši materiali. Negativa se kolikor jaz vem, ne da zmontirati. Zaenkrat še nismo povedali zadnje besede, kot je tudi ni povedala Natalija. Povabili smo jo, da bi se o zadevi pogovorili. Sama je povedala, da je naše poslanstvo, odkrivati resnico. In natanko to smo tudi naredili."

Za konec pa je urednica še dodala: "Natalija bi se morala zavedati, da je naredila napako. Ali pa je naredil napako stilist. To pa je tudi bistvo pri tej zadevi. Nihče si pač ne dela utvar, da velike ženske prsi stojijo pokončno in da se lahko upirajo sili težnosti. Dekleta in ženske z velikimi prsmi bi lahko priznale, da to ni pač nič takega. To se pač pri poskakovanju zgodi. Zakaj torej trditi, da gre za fotomontažo? Zagotovo bi storila boljše delo, če bi rekla, da je to nekaj najbolj normalnega."

Natalija Verboten

Najnovejša 'nespodobna' fotka slavnega oprsja (foto: Nova) (Foto: POP TV)

O pereči zadevi je svoje mnenje podal tudi slovenski plavalni multimaratonec, Martin Strel: "Natalija naj se sleče do konca in naj pokaže kaj ima. Imam jo za lepo damo z lepim oprsjem. Osebno me šarmira in mi je zelo všeč. Omenjene fotografije se mi zdijo kar malo čudne, saj je take nisem navajen. Mogoče je to res posledica poskakovanja."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: