'Samomor? Lepo vas prosim!'

Trditve, da je George Michael skušal storiti samomor, ko je med vožnjo padel iz svojega terenskega vozila, so "preprostno absurdne", trdijo njegovi prijatelji. Za pevca pa je bila to še ena bizarna nesreča več v zadnjih nekaj letih.

George Michael v Zagrebu - 21

"George Michael snema nov album in mu gre dobro," vedo povedati njegovi prijatelji, ki so trditve, da je skušal narediti samomor, označili za absurdne. (Foto: Miro Majcen)

49-letni britanski pevec George Michael je bil pretekli teden udeležen v prometni nesreči, ko je padel iz svojega range roverja na avtocesti in se komaj izognil, da ga niso povozila za njim vozeča vozila. Na srečo se je zanj vse izteklo brez hujših posledic, saj so ga nato po hitrem postopku s helikoptejem prepeljali v bolnišnico, odnesel pa jo je zgolj z udarninami in odrgninami.

Tabloidi pa so takoj zatem začeli na veliko ugibati, ali ni bil za nesrečo še kakšen drugačen razlog. A njegovi prijatelji trdijo, da ni šlo za poskus samomora. "Ni nobene skrivnosti. George je samo hotel zapreti vrata. Trenutno je zelo srečen in v dobrem duševnem stanju. Če hočete namigovati, da se je poskušal vreči iz avta, je to absurdno. George dela na novem albumu in je zadovoljen s tem, kar je posnel do zdaj. Bila je nesreča in on je prvi, ki bi dvignil roko in se opravičil. Zasluži si več sočutja," je njegov prijatelj zaupal časopisu The Mirror.

Georgeu naj bi pred to nesrečo dejansko šlo dobro, pred tem pa je moral odpovedati celo vrsto nastopov zaradi pljučnice, nato pa še zaradi napadov tesnobe.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
BitterMan 26.05.2013 09:04:40
Res prava drama queen...dobesedno. Kdo pade pri normalni vožnji iz avta? Še posebej, če je pripet. Jaz sem vrata že zapiral pro 100 km/h pa si niti ne predstavljam, da bi se mi zgodilo kaj takega.
TakeItEasy 26.05.2013 15:12:54
Dovolim si ugibat :) Malo preveč alkohola in drogic pa je hotu malo spucat organizem, odprl vrata in oppppaaaa gagnam style :D
Več komentarjev