Še nikoli tako seksi

Izjemna vokalistka Kataya, ki je pred dnevi navdušila z nastopom, se poleg odličnega vokala lahko pohvali tudi s stasom, ki je vse bolj seksi. In od kod simpatična pevka črpa ideje za dovršen videz, ki je vedno brezhiben?

Beyonce

Kataya je velika oboževalka pop pevke Beyonce, všeč pa ji je tudi njen slog. (Foto: Reuters)

Kataya - 2

Kataya je pred kratkim spet prepričala z vrhunskim nastopom. (Foto: Saša Bernetič)

Kataya je velika oboževalka r'n'b pevke Beyonce, ki je njena najljubša novodobna ženska izvajalka. Med drugim ima Kataya doma tudi vse njene albume. Pred kratkim je navdušila z nastopom na eni od modnih revij, kjer je zapela zelo zahtevno skladbo trenutno najbolj prodajane in priljubljene britanske izvajalke Emeli Sande Heaven. Na odru so se ji pridružili tudi fantje iz skupine In & Out, s katerimi je zapela pesem Stronger (What Doesn't Kill You), ki jo v originalu prepeva Kelly Clarkson.

"Trenutno pripravljam zanimivo pop skladbo, vzporedno z drugimi skladbami, ki bodo na mojem albumu," je za 24ur.com povedala Kataya, pri kateri smo opazili, da je nekoliko spremenila svoj slog, in sicer je vse bolj seksi.

"Res je, da sem malo spremenila svoj slog in da je tudi bolj seksi, saj sem potrebovala spremembo. Beyoncein slog mi je zelo všeč, Je prava modna ikona, ki vselej pokaže kaj novega, čeprav so njeni kostumi dostikrat bolj plesni, ker je vrhunska plesalka, zato sem si svoj slog malce prilagodila, tako vizualno kot finančno seveda (smeh). Trenutno pa se bolj osredotočam na izdajo novih skladb in morda celo kakšnega noro dobrega videospota. Imam bujno domišljijo (smeh)," je za konec povedala nasmejana pevka.

Kataya - 3

Kataya je nekoliko spremenila svoj slog, ki je vse bolj seksi. (Foto: Saša Bernetič)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
papaaa! 01.03.2013 21:02:51
poslušam le dobro glasbo....
ko mi zapaše meso, grem k mesarju...
Več komentarjev