Seks v kuhinji užitke samo še poveča

Za šeškanje po zadnjici lahko v roke vzamemo kuhalnico, s kuhinjskimi krpami lahko partnerju prevežemo oči, kocke ledu pa bodo samo še okrepile naša čutila in nas pripeljale do še intenzivnejših orgazmov in užitkov.

seks v kuhinji

Okusna hrana lahko prebudi strasti in potrebo po seksu. (Foto: Thinkstock)

Pri seksu je najpomembnejša inovativnost, treba je imeti domišljijo. Ni potrebno, da se vse spolne igrice dogajajo v spalnici, tudi v kuhinji je lahko zelo zanimivo. Z vodo in hrano lahko dopolnimo erotične trenutke, kuhinjske površine pa lahko uporabimo za preizkušanje novih spolnih položajev.

seks v kuhinji

Partnerja lahko preprosto objamete z nogami. (Foto: Thinkstock)

Hladne kuhinjske površine mize, pulta ali hladilnika stimulirajo naše živce na vsakem delčku kože ter povečajo užitke. Usedete se lahko na rob mize in partnerja objamete z nogami ali preprosto poskusite seksati, naslonjeni na hladilnik.

Seks v kuhinji ima določene prednosti, saj so različne vrste hrane, od smetane do čokoladnega preliva, vedno pri roki. Lahko se igrate s partnerjem in drug z drugega jeste stepeno smetano ali si s kockami ledu dražite bradavičke. Igranje z vročimi in hladnimi občutki in dotiki vznemirja čute in stopnjuje orgazme, zato so ledene kocke primerne za uporabo pri oralnem seksu. Preden se odločite za spolne igrice v kuhinji, si v usta nasujte ledene kocke in vaš partner bo zagotovo užival.

Poleg dobre hrane in prelivov se v kuhinji nahajajo tudi lesene žlice in kuhalnice, ki so idealen pripomoček za šeškanje po zadnjici. Šeškanje namreč ustvarja prijetno ščemenje ter stimulira nožnico in analno območje. V tej igri enako uživata oba partnerja.

partnerja

Hrana in pijača sta vedno pri roki. (Foto: Thinkstock)

Poleg kuhalnice lahko uporabimo tudi kuhinjsko krpo in z njo partnerju prevežemo oči. Ker ne bo okrog sebe nič videl, mu bodo začela močneje delovati druga čutila. Užitek je nedvomno še večji, če partnerja prevezo čez oči uporabljata izmenično.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 47
Frane Šajn 28.04.2013 21:51:03
Ni važno kje samo da rada da!
ančka30 29.04.2013 09:17:43
.....e to,to.......pa da on nrdi kot treba in oba na koncu nasmejana,hahahhaha
Več komentarjev