Slave po nogometu v glasbene vode?

Nogometni strokovnjak Slaviša Stojanović uživa v dobrem rocku. Že večkrat smo ga videli tudi na koncertih naših glasbenikov, pogosto pa poprime tudi za električno kitaro in pokaže svoje glasbene vrline. Na odru bo stal tudi jutri ...

Slaviša Stojanović

Nogometni strokovnjak ne skriva ljubezni do glasbe in rokenrola. (Foto: Damjan Žibert)

Naš zdaj že nekdanji nogometni selektor Slaviša Stojanović bo novo leto pričakal zagotovo manj obremenjen kot novi selektor slovenske nogometne reprezentance, ki ga vsekakor ne čaka malo dela. A Slave, kot ga kličejo prijatelji, v teh dneh ne počiva.

Jutri se v najbolj rokersko obarvanem klubu v osrčju prestolnice obeta koncert zasedbe Sedma republika, ki slovi kot tribute band YU-rocka, ki odlično preigrava uspešnice zasedb, kot so Riblja čorba, Divlje jagode, Azra, Bijelo dugme, Crvena jabuka, Partibrejkers, Prljavo kazalište, Parni valjak, Zabranjeno pušenje, Plavi orkestar, Električni orgazam, Idoli, Leb i sol, Bajaga & Instruktori, Lačni Franz, Indexi, Majke, Van Gogh, Psihomodo pop … Slaviša naj bi bil med povabljenimi gosti, ki bodo uživali na koncertu, a se bo kot poseben gost večera med drugim povzpel tudi na oder, kjer bo pokazal svoje glasbeno znanje, na katero je lahko upravičeno ponosen. Že večkrat smo temnolasega nogometnega strokovnjaka videli poprijeti za električno kitaro in pokazati glasbene vrline. Nekdanji selektor ne skriva niti tega, da v glasbi preprosto uživa. Obenem ga večkrat vidimo prav v družbi nekaterih naših glasbenikov, ki cenijo njegov trud in doprinos k slovenskemu nogometu.

Sedma republika

Člani Sedme republike bodo jutri na odru ljubljanskega kluba v prestolnici gostili Slavišo Stojanovića. (Foto: Izvajalec)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 25
 
Toten23 31.12.2012 18:56:42
pa kaj zdej prou vsak trot k konča svojo kariero gre u peuske vode ... zdej je lhku prou usaka mo-na lhku na glasbeni sceni
Več komentarjev