Slovenske skakalke bo vodil Jože Berčič

Na seji Smučarske zveze Slovenije so potrdili ekipe v smučarskih skokih in nordijski kombinaciji za naslednjo tekmovalno sezono. Edina sprememba je pri vodstvu ženske skakalne reprezentance, mesto prvega trenerja prevzema Jože Berčič.

Zbor za skoke in nordijsko kombinacijo pri Smučarski zvezi Slovenije (SZS) je na seji potrdil sestavo ekip za sezono 2013/2014. Do manjših sprememb pri sestavi posameznih reprezentanc je prišlo v nekaterih ekipah. Tako bodo smučarske skakalke po odhodu prvega trenerja Matjaža Triplata, ki se je poslovil ob koncu minule sezone, delovale pod taktirko Jožeta Berčiča. Pri moškem delu reprezentance A sprememb ni, slovenski orli, za katerimi je izvrstna sezona, bodo delovali pod vodstvom trenerja Gorana Janusa in njegove ekipe, reprezentanco v nordijski kombinaciji pa bo še naprej vodil Primož Triplat, so sporočili iz SZS.

Urša Bogataj

Slovenske skakalke, na sliki Urša Bogataj, bo v novi sezoni vodil trener Jože Berčič. (Foto: Aljoša Kravanja)

Sestave reprezentanc:
- moška reprezentanca A v skokih:
Nejc Dežman, Jaka Hvala, Dejan Judež, Robert Kranjec, Mitja Mežnar, Tomaž Naglič, Andraž Pograjc, Peter Prevc, Matjaž Pungertar, Jure Šinkovec, Jurij Tepeš;

- ženska reprezentanca A v skokih:
Urša Bogataj, Ema Klinec, Eva Logar, Katja Požun, Špela Rogelj, Anja Tepeš, Maja Vtič;

- nordijski kombinatorci:
Gašper Berlot, Marjan Jelenko, Mitja Oranič.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
Yuk 05.05.2013 05:30:54
Jože Berčič-JOJO, pod tem nadimkom ga pozna vsak, ki se saj malo ukvarja z skoki...
Več komentarjev