Smith bo dirkal v Barceloni

Britanski motociklist poltovarniške Yamahe Bradley Smith bo nastopil na dirki razreda motoGP za veliko nagrado Katalonije. Zdravniki so mu navkljub poškodbi zapestja in mezinca prižgali zeleno luč na nastopu čez slaba dva tedna.

Motociklistična karavana serije motoGP se iz Italije seli v Španijo, natančneje v Barcelono, kjer bo na sporedu preizkušnja za veliko nagrado Katalonije. Za dirkanje bo pripravljen tudi Britanec Bradley Smith (Tech 3 Yamaha), ki si je v Mugellu poškodoval zapestje in dlan. Nedeljsko dirko je končal na 9. mestu, kljub vsemu pa bi si bolj želel, da bi bil po italijanskem dirkaškem koncu tedna popolnoma zdrav.

Bradley Smith

Bradley Smith (Foto: Reuters)

"Edina dobra novica je, da bom pripravljen za dirkanje v Barceloni. Slaba je ta, da imam počeno kost v zapestju in poškodovan mezinec leve roke. Zdravniki niso uspeli izpeljati načrtovane presaditve kože, saj je mezinec v izjemno slabem stanju, a prepričan sem, da bo poškodba kmalu preteklost. Enako velja za zapestje,'' je svoje zdravstveno stanje komentiral Britanec.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev