Sneijder se je dogovoril s Tottenhamom, čaka zeleno luč Interja

''Žajfnica'' okoli prihodnosti nizozemskega nogometaša Wesleyja Sneijderja pri Interju se vleče že lep čas. Izvrstni vezist je v tem trenutku najbližje selitvi na Otok. A ne k rdečim vragom, v prihajajočem prestopnem roku naj bi okrepil londonski Tottenham.

Wesley Sneijder - 3

Nizozemski vezist že nekaj časa išče pot iz Milana ... (Foto: Reuters)

Italijanski športni časnik Corriere Dello Sport v svoji elektronski izdaji veselo piše, da se saga okoli Wesleyja Sneijderja vendarle bliža koncu. Nizozemec že nekaj časa ne igra za črno-modre iz Milana, saj ne najde skupnega jezika z vodstvom nekdanjih italijanskih prvakov, ki mu zaradi tega ne pusti igrati tekem. Sneijder pa trmasto vztraja pri svojih zahtevah. A kot kaže, se 28-letnemu Nizozemcu le obetajo boljši časi. "Sneijder se je že skoraj vse dogovoril z londonskim Tottenhamom in očitno se razplet te nesrečne zgodbe le bliža koncu," piše vselej dobro obveščeni Corriere Dello Sport, ki dodaja, da je zdaj (spet) vse odvisno od Interja in njegovih "zahtev za izpustitev". "Ocenjujemo, da je transfer vreden okoli 12 milijonov evrov, kar bi moralo zadovoljiti tudi šefa Interja Massima Morattija."

Sneijder in Yolanthe

Wesley Sneijder in Yolanthe

Sneiderjeva prihodnost se že nekaj časa povezuje s selitvijo na Otok, toda doslej se je na široko ugibalo, pisalo in napovedovalo o potencialnem odhodu k rdečim vragom v Manchester. "Poleg omenjenega je močno zagrizel tudi bogati ruski prvoligaš Anži, toda Sneijderju, predvsem pa njegovi ženi Yolanthe Cabau van Kasbergen, ravno ne diši odhod v Rusijo. Poleg tega se mu zdi projekt Tottenhama velik izziv."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 27
SAF1 26.12.2012 13:49:50
To je pravzarav presenečenje zame, pričakoval sem na kak West Ham ali neki tacga.
Več komentarjev