Oglasno sporočilo

30 dni sem testirala kremo proti gubam in zgodilo se je to ...

V poplavi kozmetičnih izdelkov in blagovnih znamk je težko izbrati kozmetiko, ki zares ustreza vašemu tipu kože, dejansko deluje, poleg tega pa ne vsebuje nevarnih in škodljivih snovi.

Lux Factor - 1

V poplavi kozmetičnih izdelkov in blagovnih znamk je težko izbrati kozmetiko, ki zares ustreza vašemu tipu kože, dejansko deluje, poleg tega pa ne vsebuje nevarnih in škodljivih snovi.

Z veseljem naznanjamo, da se je gubic vendarle mogoče znebiti, zahvaljujoč se naravni kozmetiki Lux-Factor in njihovi izredno učinkoviti kremi proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Čudežna kremica, ki z rezultati postreže že po 2 tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Preberite še nekaj izjav udeleženk Lux-Factor testiranja, ki so 30 dni brezplačno testirale kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron:

Lux Factor - 2

Petra Mesarič, 42 let

»Ko imaš enkrat več kot 40 let, preizkusiš kremo to in ono, dokler ne dobiš v roke kreme Lux-Factor. Polna upanja začnem z uporabo in čakam na rezultate. Po 14 dneh uspeh? Sama moram reči, da je bilo spremembe moč opaziti že prej. Gladka koža od jutranjega nanosa do večernega spiranja. Gubic je opazno manj, skoraj sem že brez, a teh nekaj naj ostane. Ne moreš vsega skriti, sicer pa zakaj bi. Resnično presenečena, da sem končno našla tisto pravo kremo, h kateri se bom vračala in jo uporabljala še naprej.«

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lux Factor - 3

Slavka Kafol, 45 let

»Kremo uporabljam že 5 tednov, zvečer ji dodam 'pomoč' v obliki hidrantne kreme, zjutraj pa jo uporabljam samostojno. Koža je mehka in napeta, gubice pa manj izrazite. Zavedam se, da moja koža ni več stara 20 , da so gubice sestavni del staranja in zorenja kože, zato tudi nisem pričakovala popolne 'preobrazbe', sem pa vesela za to izkušnjo. Opazila sem, da se koža po uporabi kreme napne, še najbolj pa je to opazno na čelu.«

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lux Factor - 4

Natalija Davčevska, 27 let

»Krema se mi zdi super, po enem mesecu nanosa je koža bistveno lepša, se ne masti, tudi dermatitisa nimam več, odkar jo uporabljam. Res lahkoten občutek, všeč pa mi je tudi, da se takoj vpije ter ne daje mastnega sijaja. Super zadeva, vredna nakupa!«

Bi želeli še sami preizkusiti trenutno najbolj učinkovito kremo proti gubicam na našem tržišču, ki mimogrede tudi NI testirana na živalih?

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50 % popustom, samo na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07!

Naročnik oglasa je Lux Factor Cosmetics Ltd.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: