Na jajčniku sem imela 8-kilsko cisto!

Janet je imela otrdel, napihnjen in boleč trebuh. Kar nekaj zdravnikov je trdilo, da je za težave kriv sindrom razdraženega črevesja, a Janet je slutila, da je z njo nekaj hudo narobe.

 

Merjenje trebuščka

''Bilo je, kot bi bila v devetem mesecu nosečnosti. Ljudje na avtobusu so mi odstopali sedeže in me spraševali, kdaj imam rok,'' pripoveduje Janet. (Foto: iStockphoto)

''Moj trebuh je bil trd kot kamen in zelo me je bolel. Kar naenkrat pa mi je začel tudi zatekati,'' se prvih znakov, da je z njo nekaj narobe, spominja Janet Delaney, ki je bila takrat ravno na družinskem oddihu v Španiji. Tudi ko se je vrnila s počitnic in je od prvih simptomov minilo več tednov, se njeno zdravstveno stanje ni izboljšalo. Bolečine so bile vse hujše in trebuh ji je vedno bolj zatekal. ''Bilo je, kot bi bila v devetem mesecu nosečnosti. Ljudje na avtobusu so mi odstopali sedeže in me spraševali, kdaj imam rok. Bilo mi je tako nerodno. A vedela sem, da ne morem biti noseča, kajti pred 13. leti sem se sterilizirala. In ko sem ljudem povedala, da pravzaprav nisem noseča, so bili v zadregi tudi oni. Sploh niso vedeli, kaj naj mi rečejo,'' pripoveduje Janet, ki se je takrat odločila, da je čas za obisk zdravnika. A ko je ta po več pregledih še kar trdil, da za njene težave ni krivo nič hujšega, se je odločila, da odide naravnost v bolnišnico in zahteva pregled z ultrazvokom. Rezultati preiskave so jo povsem šokirali.

Kaj je bilo krivo za Janetin nenavaden nosečniški trebuh in ali so jo zdravniki uspeli rešiti, pa si lahko preberete v članku Ženska z 8-kilsko cisto na spletni strani Vizita.si.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
LOBANJA 14.12.2009 20:16:20
KAJ PIJAČA DELA
Več komentarjev