Novo zdravilo za demenco?

Slovenija je ena od osmih evropskih držav, v kateri poteka klinično preizkušanje novega zdravila, ki bo morda prineslo olajšanje za milijone dementnih bolnikov. Imam veliko upanje, da bo preizkus uspel in mi bo zdravilo omogočilo normalno življenje, pravi o klinični študiji, ki bo na Nevrološki kliniki končana sredi prihodnjega leta, eden od sodelujočih. Po vzoru Nizozemske se je tudi pri nas pojavila ideja, da bi dementni živeli v posebni vasi.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 25
ni_mi_vse_eno 14.10.2017 22:48:49
Zdravila za demenco ni, vendar mokre sanje vsakega farmacevta je prodajanje zdravila zdravim ljudem in dobro zaslužiti. Spomnite se VIOXX zdravila in usode zdravih ljudi, ki so jemali to zdravilo. Srčna kap ni bila redkost in zdravilo so morali umakniti. Hipokrat: "Naj bo hrana vaše zdravilo in vaše zdravilo naj bo vaša hrana." Veliko omega 3 maščob in malo omega 6. "40 Year Vegan Dies of a Heart Attack! Why? The Omega-3 and B12 Myth with Dr. Michael Greger"
Več komentarjev