Oglasno sporočilo

RAZKRIVAMO: Najugodnejši približek botoksu brez injekcije

Še do nedavnega je veljalo prepričanje, da se je gubic, ki se pri večini žensk pojavijo okrog 30. leta, nemogoče znebiti samo z uporabo dobre dnevne kreme ter da jih je mogoče premagati le z botoksom ali plastičnimi operacijami, vendar temu še zdaleč ni tako.

Lux Factor Botoks - 4

Kirurški posegi in injekcije botoksa sicer res poskrbijo za napeto kožo, vendar pogosto delujejo precej izumetničeno, prav tako pa lahko imajo zastrašujoče posledice. Gre zgolj za začasne rešitve, ki lahko celo poškodujejo delikatno živčevje na obrazu in posledično vplivajo na to, da je nemogoče premikati določene dele obraza. Veliko boljša alternativa je preverjeno učinkovita naravna krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki na naraven in povsem varen način preko biotskega delovanja na celične stene gladi gube in tako preprečuje nadaljnje staranje kože ter ohranja njen mladosten videz.

Lux Factor Botoks - 5

Intenzivna pomlajevalna krema, ki resnično deluje

100 % naravna krema Lux-Factor 4D Hyaluron je obnorela že več kot 15 tisoč Slovenk, nanjo pa prisegajo tudi številne zvezdnice. Rezultati so namreč vidni že v 2 do 4 tednih, dosežete pa lahko celo do 80 % mlajši videz kože. Vsebuje tudi kakovostno mandljevo olje, ki na naraven način nahrani kožne celice, spodbudi njihovo delovanje in tako izboljšuje strukturo ter poskrbi za enakomeren tonus kože. Idealna kombinacija 100 % naravne hialuronske kisline in senzacionalne 4D Anti-Wrinkle formule proti gubicam zagotavlja, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože.

Lux Factor Botoks - 3

Pred in po 2 tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron:

 

Navdušila tudi Natalijo Verboten

Lux Factor Botoks - 1

Redna uporabnica kreme Lux-Factor pa je tudi opazno pomlajena Natalija Verboten, ki je konec minulega leta praznovala že 41. rojstni dan, a bi jo lahko brez problema zamenjali za 25-letnico: »Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema proti gubicam zadetek v polno! Že po 2 tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča.«

Priporočajo jo tudi strokovnjaki

Bi najboljšo pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron želeli preizkusiti tudi vi, a ne zaupate nakupom preko spleta?

Ne skrbite, ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana v kakovost svojega izdelka, vam v roku 30 dni celo povrnejo denar, v kolikor s kremo ne bi bili zadovoljni. Prav zdaj jo lahko po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom naročite na Lux-Factor.com ali preko brezplačne telefonske številke 01 777 41 07.

Lux-Factor vam ob nakupu katerih koli 3 izdelkov podari še super majico z napisom:

"Life is short, your lashes shouldn't be!"

Lux Factor Botoks - 2

Naročnik oglasa je Luff s.r.o.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: