Starši pravijo, da ne bodo več zbirali denarja, in tožijo zdravstveno zavarovalnico

Starši, ki morajo najboljšo zdravstveno pomoč za svoje otroke iskati v tujini, tožijo zdravstveno zavarovalnico, ki ne plačuje stroškov zdravljenja, ko morajo zaradi pomanjkanja kadrov, denarja ali strokovne podkovanosti malčki v tujino.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 70
 
minnaema@yahoo.com 06.07.2014 15:27:24
Prosim vas OPROSTITE DIREKTNOSTI a je treba le povedati, da statistično novorojenci so bili n.pr. leta 1960 ali kakšno leto kasneje bolj zdravi kakor danes............ali se vam svita zakaj, ker takrat so matere ali nosečnice VLEKLE CIGARETE LE V MANJŠINI, dandanes pa je zelo težko najti dekle ali žensko, ki NE kadi, za naprej pa se zamislite same mamice, da ste same najbolj odgovorne za vaše otroke ali bodo ti v življenju zdravi ali bodo imeli najprej HIBO na srčku ali kaj podobnega................zato je NEvzdržno krivit druge - za tisto kar nekatere matere NE same samoumevno poskrbijo.......... !
Katja Divjak 08.07.2014 08:54:28
Draga minnaema@yahoo.com vidim, da čisto nič ne veš kaj se dogaja po svetu. Leta 1960 so bili otroci bolj zdravi ker so nedonošenčki in vsi otroci pri katerih je prišlo do komplikacij umrli, zraven pa ponavadi tudi njihove mame. Kajenje nima blage veze z poškodbami naših otrok. Zdravstvo pa je napredovalo in vedno več otrok preživi. V mojem primeru je krivda, da je prišlo do tako hudih poškodb pri hčerki Živi, izključno na zdravnikovi strani, ki me kljub opozorilom, da je nekaj hudo hudo narobe cel teden niso poslušali (mala ni brcala 7 dni in hkrati mi je bilo svinsko slabo, ker je zaradi nepravilnega delovanja posteljice hčerka krvavela v moj krvni obtok; izgubila je 70% krvi). Ampak, dokler ne boš sama v vlogi pacienta ne boš vedela, da zdravstva v Sloveniji NI.
4krogci 12.07.2014 18:06:01
Jap se strinjam! takrat so tudi ženske delale na polju in rodile na polju! Danes pa začnejo isti dan ko izvejo da so noseče že težit da tega nesmejo pa unega ne in ko so v tretjem meseco so ponavadi že v
Več komentarjev