Oglasno sporočilo

To je krema, ki je obnorela naše zvezdnice!

Ste se kdaj spraševali, kako za svoj brezhiben videz skrbijo znane Slovenke in kako jim uspeva tako dobro skrivati svoja leta? No, mi poznamo odgovor in tokrat ga razkrivamo tudi vam!

Krema botoks - 1

Pozabite na lepotnega kirurga!

Brez skrbi, za zdravo in napeto kožo, vam ni treba pod nož, prav tako pa se lahko izognete dragim injekcijam botoksa, ki postajajo vedno bolj običajne, pa čeprav lahko imajo zastrašujoče posledice. Izumetničenemu videzu so se želele izogniti tudi naše zvezdnice, ki so nam zaupale, da že dalj časa uporabljajo izredno učinkovito kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Čudežna krema, ki z rezultati postreže že po dveh tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Navdušila tudi Natalijo Verboten

Krema botoks - 2

Med zvezdnicami, ki si svojih juter več ne predstavljajo brez nanosa kreme proti gubicam Lux-Factor, pa je tudi pevka Natalija Verboten, ki bo prihodnji mesec praznovala že svoj 40. rojstni dan.-> ki je konec minulega leta praznovala že svoj 41. rojstni dan.

Med zvezdnicami, ki si svojih juter več ne predstavljajo brez nanosa kreme proti gubicam Lux-Factor, pa je tudi pevka Natalija Verboten, ki bo prihodnji mesec praznovala že svoj 40. rojstni dan. Priznati moramo, da je prej videti, kot da bo upihnila 30. svečko, simpatična Natalija pa je glede nege obraza povedala: "Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za na nego obraza. Moram priznati, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema proti gubicam zadetek v polno! Že po 2 tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča."

Krema botoks - 3

Krema botoks - 4

Osupljivi rezultati: pred in po 14 dneh uporabe kreme proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron.

Intenzivna pomlajevalna krema

S 100 % naravno kremo Lux-Factor, ki mimogrede tudi NI testirana na živalih, lahko dosežete tudi do 80 % mlajši videz kože, krema pa prav tako spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice. Krema proti gubam 4D Hyaluron se od drugih izdelkov razlikuje predvsem po tem, da vsebuje izključno 100-odstotni naravni hialuron evropskega porekla, ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega porekla brez škodljivih stranskih učinkov na dolgi rok zagotavlja videz gladke in mladostne kože ter izboljšuje njeno strukturo.

Priporočajo jo tudi strokovnjaki

Vas zanima, katere znane Slovenke je še navdušila krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron? Potem nadaljujte z branjem!

 

Krema botoks - 6

Danica Lovenjak, novinarka in piarovka

"Obožujem občutek mehke in negovane kože, zato svojo kožo hranim samo z najboljšimi sestavinami. Krema Lux-Factor popolnoma zadovolji moje visoke kriterije. Saj se vidi, kajne?"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krema botoks - 7

Vesna Jankovič, poslovna ženska, voditeljica in nekdanja manekenka

"Narava mojega dela je taka, da pogosto nosim veliko ličil, zato mi je pomembno, da po napornem dnevu kožo negujem samo z najbolj kakovostnimi kremami. Krema 4D s hialuronom mi zelo ustreza, ker na prijeten način kožo nahrani ter jo naredi bolj čvrsto in napeto. Ljudje so opazili, da imam zelo lepo kožo, da sem videti mlajša. Vprašali so me, kaj uporabljam, in z veseljem sem jim priporočila kremo proti gubam Lux-Factor."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako do trenutno najbolj zaželene pomlajevalne kreme na našem tržišču?

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, samo na Lux-Factor.com!

Pssst, preverite še to akcijsko ponudbo!

Naročnik oglasa je Lux Factor.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: