Borilni športi

VIDEO: Na VOYO prihaja UFC: Za uvod spektakel Miočić – Dos Santos!

Ljubljana, 01. 05. 2017 14.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
T.V./Ž.L.
Komentarji
7

Po boksarskih spektaklih in prenosih borb organizacije FFC na VOYO prihaja novost za ljubitelje borilnih veščin, najmočnejša organizacija za borbe v mešanih borilnih veščinah - UFC. Prvi prenos že 14. maja, ko bo na sporedu UFC 211: Miočić proti Dos Santosu.

Conor McGregor velja za prvo ime organizacije UFC. Irec je prvak v dveh različnih kategorijah.
Conor McGregor velja za prvo ime organizacije UFC. Irec je prvak v dveh različnih kategorijah. FOTO: AP

Po izjemno zanimivi borbi z naslov svetovnega prvaka težke kategorije v boksu med Anthonyjem Joshuo in Vladimirjem Kličkom, si boste lahko na VOYO ogledali še eno borbo za vladarja “kraljevske” kategorije. Tokrat v mešanih borilnih veščinah (MMA) v organizaciji UFC. 14. maja se bosta v Dallasu pomerila Stipe Miočić in Junior Dos Santos. S spektaklom v Teksasu na VOYO začenjamo s prenosi najmočnejše organizacije za borbe MMA na svetu. Prenosi UFC spektaklov pogosto dosegajo tudi do dva milijona plačljivih ogledov, sedaj pa jih boste lahko prvič, ekskluzivno lahko spremljali tudi na VOYO. In boljšega uvoda si ne bi mogli predstavljati. UFC 211: Miočić vs Dos Santos namreč velja za najbolj težko pričakovani dogodek tega leta.

Prvi zvezdnik UFC je sicer nedvomno Irec Conor McGregor, ki trenutno glasno lobira za boksarski obračun s Floydom Mayweatherjem, a za kraljevo kategorijo še naprej velja težka. Tudi zato že vsi ljubitelji borilnih veščin nestrpno pričakujejo povratni spopad Miočića in Dos Santosa. Američan hrvaških korenin in Brazilec sta se enkrat že pomerila, takrat je po zelo tesni sodniški odločitvi slavil “Cigano”. To je bil tudi zadnji poraz za Miočića, ki je nato premagal Marka Hunta in Andreja Arslovskega, v borbi za naslov prvaka pa nokavtiral še Fabracia Werduma. Pas je nato ubranil še proti Alistairju Overeemu, zdaj pa je odločen, da se maščuje Dos Santosu: "Proti njemu moram po tistem porazu nekaj dokazati. Nikdar se pred tem nisem boril pet rund in na to nisem bil pripravljen. A boriti se z njim pet rund je bilo zame dobro. Tako sem izvedel, da sem lahko konkurenčen prav vsem borcem. Pripravljen sem na novih pet rund, a tokrat bom borbo nedvomno hitro zaključil. Ne bo tako, kot je bilo nazadnje. Zmaga me je motivirala in ne želim, da bi se to še kdaj ponovilo. Dos Santos sicer udarja neverjetno močno in na to morem biti pozoren." Podobno razmišlja tudi Brazilec Dos Santos, ki je od borbe proti Miočiću sicer izgubil proti Overeemu, a se vrnil z odmevno zmago proti Benu Rothwellu v Zagrebu. Zdaj ima priložnost, da znova postane prvak težke kategorije. "Prihajam, da vzamem pas Miočiću. Zdaj sme bol zrel borec. Čaka me trenutno najboljši 'težkaš' na svetu. Komaj čakam, saj imam rad izzive, kot je ta," pravi 33-letni “Cigano”.

Stipe Miočić bo proti Juniorju Dos Santosu znova branil naslov prvaka.
Stipe Miočić bo proti Juniorju Dos Santosu znova branil naslov prvaka. FOTO: AP

A borba med Miočićem in Dos Santosom ne UFC 211 ne bo edina za šampionski pas. Nepremagljiva Joanna Jedrzejczyk (13-0) bo namreč naslov v slamnati kategoriji branila proti izjemno nevarni Brazilki Jessici Andrade (16-5). Ob tem bomo videli še nekaj zelo zanimivih borb. Nekdanji prvak lahke kategorije, ki se zdaj bori v peresnolahki kategoriji, Frankie Edgar se bo pomeril z Yairjem Rodriguezom, v srednji kategoriji se bosta udarila Damian Maia in Jorge Masvidal, v peresnolahki nekdanji olimpijski prvak v rokoborbi Henry Cejudo in Sergio Pettis, v lahki kategoriji pa bo nasproti nekdanjemu prvaku Eddieu Alvarezu (šampionski pas mu je odvzel prav McGregor) stal Dustin Poirier.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spored borb UFC 211, glavni del:
Stipe Miočić - Junior Dos Santos, za naslov prvaka UFC v težki kategoriji

Joanna Jedrzejczyk - Jessica Andrade, za naslov prvakinje UFC v slamnati kategoriji

Demian Maia - Jorge Masvidal
Frankie Edgar - Yair Rodriguez
Henry Cejudo - Sergio Pettis

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CestniKolesar370Wattov
02. 05. 2017 10.54
+1
Če veš kje iskat, ti vsak stream dela boljše, kot pa Voyo. Predvidevam, da boste zraven pripeljali še nekega svojega komentatorja, ki ne bo imel pojma o čem govori in mi pokvaril cel event. Saj ne, da Joe Rogan ve kaj govori, ampak njega smo navajeni.
lawlgmae
01. 05. 2017 18.29
+2
Prenašati začnete v času, ko gledljivost UFCja drastično upada ... :-)
razerznak
01. 05. 2017 22.06
+0
Nepomembn
01. 05. 2017 15.57
-5
bravo voyo. ravnokar ste dobili enega uporabnika več. že vsaj 10 let cakam da se u sloveniji zacnejo predvajati ufc eventi v zivo ne pa da jih morem vedno potem iskati po raznoraznih trackerjih.me pa zanima ce bodo predvajani tudi manjsi evnti kot so fight nighti in ufc on fox.
Apostol1
01. 05. 2017 16.30
-10
Kakor za koga , želim ti veliko užitka , , čeprav rad pogledam kakšen film ,recimo s Scott Adkinsom ali Jasonom Stathamam in vem da je zaigrano in da je prava borba nekaj drugega se mi to zdi bedarija oziroma za ta šport mora biti človek nagnjen k pretepanju in tega enostavno ne gledam in tudi pogrešam ne. Pri filmih pa bolj uživam v koreografiji borbe in v res dobrih akrobatskih predstavah teh igralcev , vsekakor je oče teh filmov Bruce Lee , če se tako nekako izrazim.
zobar652
01. 05. 2017 16.41
+11
Binidandan, počakaj, da slišiš komentatorja, ker če bosta ista kot pri boksu je to polomija, ne znata niti enega stavka skupaj spravit,, najbolje bi blo, da bi bil le prenos z amerškimi komentatorji...
Tomaž Podkrižnik
01. 05. 2017 16.54
+5
Lahko bi zagotavljali visko ločljivost :)