Borilni športi

Chipchase po hitrem postopku ugnal Larssona

Liverpool, 14. 10. 2023 23.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Bare Knuckle Fighting Championship je ena izmed najhitreje rastočih organizacij borilnih športov na svetu. In tako kot vsaka organizacija tudi BKFC potrebuje zaledje športnikov, ki bodo lahko po nekaj nabranih izkušnjah nastopili na velikih borilnih spektaklih. V ta namen je ameriška organizacija začela z BKFC Prospect Series, katere drugo izvedbo je gostil angleški Liverpool.

V mestu Beatlov so se merili večinoma angleški borci, ki so poskušali prepričati ustanovitelja in predsednika organizacije BKFC Davida Feldmana, da si zaslužijo pogodbo z organizacijo. Dogodek sta sicer naslovila domačin in nekdanji prvak v kikboksu Jonno Chipchase ter švedski borec Anton Larsson. Anglež je Šveda zelo hitro poslal v nokdavn, a se je slednji pobral na noge. To pa trdoživemu Švedu ni uspelo v drugo, ko ga je Chipchase z desnim krošejem znova posadil na tla in borbo tako tudi hitro zaključil.

Zamujene borbe si lahko kadar koli pogledate na VOYO!

Veliko je obetala tudi predzadnja borba večera, v kateri sta se pomerila Morgan Starkey, ki je imel že pred tem izkušnje v boksu z golimi pestmi, in nekdanji profesionalni boksar Terry Needham. Slednji je pokazala svojo kvaliteto in bogate boksarske izkušnje ter v prvi rundi nokavtiral rojaka.

Seznam vseh borb, ki si jih lahko kadar koli gledate na VOYO:

Bantamska kategorija: Jonno Chipchase – Anton Larsson

Peresna kategorija: Morgan Starkey – Terry Needham

Peresna kategorija: Harry Cain – Bradley Taylor

Srednja kategorija: Ryan Harris – Marcus Pond

Lahka kategorija: Ray Putterill – George Buckell

Kruzerska kategorija: Andy Thornton – Lee Browne

Velterska kategorija: Shaun Kissane – Bartek Kanabey

Poltežka kategorija: Peter Hayes – Dean Hunt

Težka kategorija: Micky Pedersen – Marti Barnes

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.