Borilni športi

Bo mesto greha Parkerju prineslo srečo? Novozelandec prepričan: Lahko sem še boljši

Las Vegas, 17. 03. 2018 12.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Naslednji nasprotnik Anthonyja Joshue v ringu, novozelanski borec Joseph Parker se na obračun z zvezdnikom težke kategorije pripravlja v Las Vegasu, Prvak po verziji WBO je popolnoma osredotočen na boj v Cardiffu, ki bo odločal o nespornem vladarju elitne kategorije. Prenos boksarske poslastice si lahko 31. marca ogledate na VOYO.

Zadnji marčevski dan bo minil v znamenju že težko pričakovanega boksarskega obračuna, v katerem se bosta za prestol težke kategorije pomerila prvak WBO Joseph Parker in nepremagljivi britanski zveznik Anthony Joshua.

"Lahko sem še boljši. To je ogromna priložnost zame, da se dokažem," je prepričan Parker.
"Lahko sem še boljši. To je ogromna priložnost zame, da se dokažem," je prepričan Parker. FOTO: AP

Oba sta že nekaj časa povsem osredotočena na dvoboj v Cardiffu, Novozelandec se na borbo svojega življenja pripravlja kar v Las Vegasu. "Na Novi Zelandiji ni mogoče dobiti dobrih sparing partnerjev. Poleg tega se lahko tudi povsem osredotočim na borbo, medtem ko me doma kar naprej nekaj moti," je svojo odločitev, pojasnil Parker, ki je prepričan, da bo ključnega pomena v ringu hitrost. Gibanje bo namreč po mnenju Novozelandca odločalo o zmagovalcu težke kategorije, prav tako hitrost.

Nič od tega mu ni tuje, zato se nasprotnika ne boji, še več, tako motiviran ni bil že dolgo ne. "Sem bolj motiviran kot kadarkoli poprej. Rad bi se dokazal, rad bi ga premagal. To je glavni razlog, zakaj se želim spopasti z Joshuo," je razkril borec, prepričan, da do sedaj še ni pokazal vsega svojega znanja. Tega hrani prav za obračun 31. marca, ko se bo v ringu soočil s prvakom težke kategorije po verzijah IBF, WBA in IBO.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jebemtiš
18. 03. 2018 09.46
+3
jest pravm tko Parker je tehnično in fizično pripravljen oz. natreniran za 12rund je delavec na telo kot tud kombinacije telo glava ali obratno mu niso tuje v bistvu je to njegov značilen podpis in za to kategorijo je zelo gibljiv se pravi hitri vhodi in izhodi kot izmikanja in bežanja vstran rad tud izkorišča prvi direkt če vidi da lahko ni naiven in zaletav kar ga naredi trenutno največjo grožnjo za Joshuo ,ki na drugi strani je premagal Klička vendar se v tem dvoboju razkril tak da če bo Parker delu po planu bo to 12rund dolgčasa v stilu Fury proti Kličku(dolgčasa je mišleno za kavč fighterje),moja napoved nekdo bo ostal neporažen fiaska Canelo Golovkin ne bomo doživel dajem pa prednost Parkerju sicer pa to so supertežkaši in če je kje možnost suckerpuncha je to v tej diviziji tko da lahko tud Joshua ugasne Parkerja in obratno
Ata_Smrk
17. 03. 2018 13.21
+2
Parker ni Kličko.