Borilni športi

Fury: Obljubil sem si, da v Vegas ne bom odšel, dokler se tam ne bom boril

London, 14. 05. 2019 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Britanski boksar težke kategorije Tyson Fury pred spopadom s Tomom Schwarzom v Las Vegasu (15. junija) obljublja spektakularno noč vsem navijačem, ki bodo prišli v igralniško prestolnico. Pred borbo, v kateri bo skušal ostati še naprej neporažen, pravi, da je v boks zaljubljen bolj kot kdaj koli.

"Veselim se izjemnega boksarskega večera. Prepričan sem, da se vsi navijači Gypsy Kinga veselijo odhoda v Las Vegas. To bo epska, nepozabna noč," je povedal Tyson Fury. "Še posebej zame, za mojo družino, mojo ekipo in vse moje navijače. Vsi, ki jih poznam in s katerimi govorim, bodo tam. Tudi ljudje, ki jih ne poznam, bodo šli tja. To bo epska noč boksa," je prepričan 30-letni Britanec, ki mu bo nasproti stal šest let mlajši Nemec Tom Schwarz.

Fury, ki se je decembra lani po 32-mesečni odsotnosti po težavah z drogami in alkoholom vrnil v ring s presenetljivo dobro predstavo proti WBC prvaku Deontayu Wilderju (remi), se bo prvič pomeril v Las Vegasu. "Ko sem bil mlajši, sem si obljubil, da v Las Vegas ne bom odšel, dokler se tam ne bom boril. 30 mesecev pozneje imam priložnost, da se borim na največjem prizorišču na svetu," je dejal samooklicani Gypsy King. "Trenutno imam zares rad svojo službo, bolj kot kdaj koli poprej," je na dobro pripravljenost opozoril Fury. "V preteklosti sem trdo treniral za obračune, nato pa sem pridobival težo. Zdaj uživam v tem, kar počnem, ostajam v formi tudi, ko ne boksam. Pravzaprav bi lahko rekel, da je treniranje postala moja rutina," je precejšnjo spremembo življenjskega stila opisal Fury.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tako Fury kot Schwarz sta neporažena. Britanec ima po 28 obračunih na računu 27 zmag (19 nokavtov) in remi, medtem ko je Nemec Schwarz prav na vseh 24 obračunih slavil, od tega 16-krat z nokavtom. "Dolgo časa čakam na to. Nikoli še nisem bil v Vegasu. Tam se odvijajo pomembni obračuni. Spomnim se, da sem se zbudil za obračun Rickyja Hattona in Floyda Mayweatherja v MGM-u. Veliko ikonskih obračunov se je zgodilo tam, tako da je zame tam zmagati še ena stvari na seznamu," je zaključil Fury.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pablo1119
16. 05. 2019 07.11
Tyson ga bo pojedu, dejte mu 5 rund.