Borilni športi

Jake Paul in Tyron Woodley bosta spor zgladila v ringu

Miami, 02. 06. 2021 15.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Žiga Košec
Komentarji
0

Zvezdnik socialnih omrežjih Jake Paul se bo v svoji četrti profesionalni borbi, 28. avgusta, pomeril z bivšim prvakom mešanih borilnih veščin Tyronom Woodleyem, za katerega bo to prvi profesionalni boksarski obračun.

Novico o dvoboju je v ponedeljek prvi objavil portal MMA Inside, dan kasneje pa sta tako Jake Paul kot Tyron Woodley novinarju ESPN-a, Arielu Helwaniju, potrdila novico o dvoboju, ki bo potekal v dogovorjeni teži 86,2 kilograma. Po poročanju ameriških medijev, naj bi dvoboj potekal v Miamiju, kjer so za športne dogodke že dovoljene polne dvorane.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Besedni boj med borcema se je vnel dober mesec nazaj, med pripravo na obračun med Paulom in Benom Askrenom, dolgoletnim prijateljem in sparing partnerjem Tyrona Woodleya. Obračunavanje se je dan po borbi nadaljevalo prek Twitterja, kjer sta si borca izmenjala kar nekaj sočnih besed.

Ste prespali vse borbe? Ni panike, kadar koli si jih lahko ogledate na VOYO. Le en klik stran. 

 39-letni američan, ki je nazadnje v oktagonu stal 27. marca letos je dejal: "To bo najlažji dvoboj v moji karieri in hkrati najbolje plačan. Komaj čakam, da ga utišam." 24-letni zvezdnik, ki je svetu postal poznan prek video omrežij Vine in Youtube, mu ni ostal dolžan: "Tyron je izkušen v izmenjavah udarcev, kar je dokazal v borbah proti najboljšim borcem mešanih borilnih veščin, vendar mu to ne bo nič pomagalo, ko ga bo v dveh rundah nokavtiral Disneyev najstniški zvezdnik".

Jake Paul, kontroverzni zvezdnik socialnih omrežij in profesionalni boksar s tremi zmagami in brez poraza, je 17. aprila suvereno premagal Bena Askrena, prav tako bivšega borca mešanih borilnih veščin. Paul je za zmago nad Askrenom potreboval vsega 119 sekund in s tem pokazal, da je precej boljši boksar, kot so mnogi mislili. Askren je kmalu po porazu dejal, da bi za nasledenjega nasprotnika Paula najraje videl prav Woodleya, ki bi ga po njegovem mnenju z veseljem 'pretepel'.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bivšega prvaka organizacije UFC se je po nepodaljšanju pogodbe z omenjeno organizacijo sicer največkrat omenjalo kot naslednjega nasprotnika boksarskega veterana Oscarja De La Hoye, vendar bo 'Golden Boy' na njun morebitni obračun moral še malo počakati.

Dogodek bo potekal pod okriljem organizacije Showtime Sports, ki je že poskrbela za enega največjih borilnih dogodkov v zgodovini športa na katerem sta se pomerila Floyd Mayweather ml. in Conor McGregor. Floyd Mayweather ml. se bo že to soboto, 6. junija, v Miamiju pomeril z Jakeovim starejšim bratom Loganom Paulom, njun boj pa lahko v živo spremljate na VOYO.

Koronavirus pasica nova
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.