Borilni športi

Joshua dregnil Millerja: Veselim se videti njegov obraz po koncu borbe

New York, 16. 04. 2019 16.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Priprave britanskega boksarskega zvezdnika na junijski obračun z Jarrellom Big Baby Millerjem so že v polnem teku. Anthony Joshua bo po besednih obračunih na zadnjih dveh medijskih srečanjih, z Američanom skušal opraviti tudi v ringu Madison Square Gardna.

Prvenec Anthonyja Joshue na ameriških tleh se nezadržno približuje. Britanec si je zagotovil skromno bivališče v bližini boksarskega centra, kjer pospešeno vadi in pili svoje boksarke udarce. Njegove načrte bo skušal prekrižati Jarrell 'Big Baby' Miller.

Anthony Joshua in Jarrell Miller bosta v ringu zaplesala v začetku junija.
Anthony Joshua in Jarrell Miller bosta v ringu zaplesala v začetku junija. FOTO: AP

"Ne gre se le za Millerja, temveč predvsem za izpopolnitev mojega dela. Dobro je, da veliko časa posvečamo stvarem, kot so drža rok, piljenje teže. Za piko na i pa bom v ringu lahko opravil z Millerjem. Dejal sem, da bom preuredil njegov obraz. Veselim se videti njegov obraz po koncu borbe," je nasprotnika preko televizijskih ekranov podražil boksarski šampion.

Čeprav se zaveda, da naloga ne bo lahka, pa je prepričan, da bo na preizkušnji predvsem ’Big Baby’. "Miller je velik, močan. Njegovi udarci le redko zgrešijo ciljno mesto. Zanimivo bo, saj bom prvi, ki ga bo uspel testirati. Le tako bom videl, kako dober je v resnici," je v pogovoru za Sky Sports dejal Joshua in nadaljeval: "To je njegova priložnost, da se dokaže svetu."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sicer pa je Joshua že pred dnevi dvignil nemalo prahu z izjavo, da bi se, če bi seveda imel možnost, raje pomeril z Muhammadom Alijem kot Mikom Tysonom. Nekdanji olimpijski prvak je namreč prepričan, da ob Tysonovem boksarskem stilu ne bi prišel tako do izraza. "Raje bi se pomeril z Alijem kot Tysonom, saj se najina boksarska stila nikakor ne bi ujela. S Tysonom kaj dosti nisi moral narediti. Njegov stil je bil tako fenomenalen, da moj ob njem ne bi izgledal prav dobro," je razložil Joshua.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

FRTACIN
17. 04. 2019 08.15
+1
Ja.. ne vem kaj se toliko obotavlja z obemi.. če želi dokazati da je res najboljši bo moral prej ali slej v ring z njima.. a po moje mu je bolj do dobrega denarja kot drugo..
Andrejc1
16. 04. 2019 19.21
-2
Pameten za tri, boji se pa tako wilderja kot furya