Borilni športi

Joshua in Ruiz bosta boksala tudi na VOYO

New York, 29. 05. 2019 17.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Težko pričakovani premierni nastop svetovnega boksarskega prvaka v težki kategoriji Anthonyja Joshue in domačega izzivalca Andyja Ruiza mlajšega boste lahko ljubitelji te plemenite borilne veščine v noči na nedeljo, 2. junija, od 3.00 naprej lahko spremljali v neposrednem prenosu tudi na VOYO. Borca z izraženim medsebojnim spoštovanjem računata vsak na svojo zmago.

Več videovsebin
  • Iz SVETA: Boksarski spektakel Joshue proti Ruizu
    02:35
    Iz SVETA: Boksarski spektakel Joshue proti Ruizu
  • Joshua in Ruiz sta opravila 'javni' trening pred spopadom v New Yorku
    03:05
    Joshua in Ruiz sta opravila 'javni' trening pred spopadom v New Yorku
Obračun za naslov svetovnega boksarskega prvaka v težki kategoriji po verzijah IBF, WBO in WBA med Anthonyjem Joshuo in izzivalcem Andyjem Ruizom mlajšim si boste lahko v neposrednem prenosu v noči na nedeljo, 2. junija, od 2.30 dalje ogledali na VOYO. Nikar ne zamudite!
Tako aktualni boksarski prvak v težki kategoriji po verzijah IBF, WBA in WBO Anthony Joshua kot tudi njegov izzivalec ameriško-mehiških korenin Andy Ruiz jr. od prihajajočega dvoboja v slovitem Madison Square Gardnu, ki bo v noči na nedeljo ob neposrednem prenosu na VOYO od 3.00 naprej obenem prvi za odličnega britanskega borca onstran Atlantika, pričakujeta vsak svojo zmago.

Domači izzivalec Ruiz mlajši je v nedavnem pogovoru za otoške medije izrazil spoštovanje do slovitega nasprotnika, a v isti sapi poudaril, da ni brez možnosti za uspeh. Slednji se zaveda, da je zahvaljujoč dopinškemu prestopku Jarrella Millerja dobil edinstveno priložnost resneje ogroziti Joshuino prevlado v težki kategoriji. "Moje srce, moje misli in moja duša živijo za ta obračun. Zavedam se, kdo mi bo stal nasproti, a priložnost, ki se mi ponuja, je prevelika, da je ne bi skušal izkoristiti. Vem, da bo težko, zelo težko, toda verjamem v svoj talent in zmožnosti, da presenetim Joshuo. Stvari se v življenju zgodijo z razlogom, sam pa že od nekdaj sanjam trenutek, ko bom kot prvi Mehičan lahko visoko v zrak dvignil šampionski pas za najboljšega boksarja na svetu, " je domačim medijem po javnem treningu znotraj trgovskega centra ob One World Trade Centru v New Yorku dejal vzhičeni Andy Ruiz mlajši in obenem izrazil veliko spoštovanje do svojega tokratnega tekmeca.

Anthony Joshua bo v noči na nedeljo, 2. junija, z neposrednim prenosom na VOYO premierno nastopil v ameriškem ringu v dvoboju proti domačinu Andyju Ruizu mlajšemu.
Anthony Joshua bo v noči na nedeljo, 2. junija, z neposrednim prenosom na VOYO premierno nastopil v ameriškem ringu v dvoboju proti domačinu Andyju Ruizu mlajšemu. FOTO: AP

Joshua spoštuje Ruiza mlajšega, toda ...
Joshua na drugi strani za zdaj deluje zelo sproščeno in nasmejano. Tudi on je po treningu na ameriških tleh izrazil spoštovanje do Ruiza Jr.-ja ter priznal, da se bo boriti na tujem dvorišču drugače in predvsem zelo vznemirljivo. "Zelo spoštujem Andyjevo odločitev, da kljub vsemu stopi v ring z menoj. Po vseh peripetijah z Millerjem je bilo potrebno zbrati pogum in vskočiti na ta vlak. Pričakujem zahtevno in razburljivo borbo z uspešnim koncem zame," pa je uvodne misli pred premiernim nastopom v ZDA strnil aktualni svetovni prvak.   

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedoVV2HCmedo
29. 05. 2019 21.08
+10
Koga briga VOYO??? Vse vsebine tam se dobijo drugje zastonj.
AnthonyfJoshua
29. 05. 2019 19.47
+15
Imam RTL hvala lepa. Pri vas je vse plačljivo.