Borilni športi

Joshua verjame, da Kličko ne bo mogel zavrniti lasvegaškega povabila

London, 02. 07. 2017 13.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav je bil Vladimir Kličko po porazu v Londonu prepričan v povratni obračun, odločitev po vseh teh mesecih vendarle še ni padla. Kljub temu pa Anthony Joshua verjame, da bi lahko boksarska meka vnovič pognala kri po Ukrajinčevih žilah.

Aprilski obračun se je končal v prid Britanca.
Aprilski obračun se je končal v prid Britanca. FOTO: AP

Nekaj mesecev je že minilo od velikega boksarskega spektakla, ko sta se v na Wembleyju pomerila Vladimir Kličko in Anthony Joshua, slednji pa je v izdihljajih obračuna vendarle uspel zbrati dovolj moči, da je nasprotnika položil na tla ringa. Že takrat so po zraku zakrožile glasne špekulacije o povratnem dvoboju, ki jih je Ukrajinec le še dodatno podžgal, kljub temu pa številni ostajajo v skrbeh, saj pogovori o 'revanši' še vedno trajajo. "Vse je odvisno od Klička. Sam bom nadaljeval s svojo kariero, on pa naj se odloči, če si želi povratnega obračuna ali pa ima vendarle dovolj," je bil jasen Joshua, ki bo v vsakem primeru spoštoval odločitev štirinajst let starejšega kolega. Če do vnovičnega spopada v ringu vendarle ne bo prišlo pa že ima tudi plan B, v katerem se je znašel dvakratni evropski prvak v težki kategoriji Kubrat Pulev. "Kot lastnik IBF, WBA in IBO pasov imam tudi določene obveznosti. Pulev je prav zagotovo ena izmed njih. Rad bi se še enkrat pomeril s Kličkom, prav tako pa si želim v nasprotnem kotu ringa tudi Puleva," je priznal Britanec, ki si tlakuje pot med legende boksa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Svojo trenutno formo bi želel izkazati tudi na drugi strani Atlantika, v neuradni prestolnici tega športa Las Vegasu. Kot je prepričan Joshua, se bo tudi Kličko le s težavo uprl tej skušnjavi. "Na Wembleyju se je resnično izkazal in si s tem prislužil veliko spoštovanja. Las Vegas je vendarle boksarska meka, zaradi česar se nam ponuja odlična priložnost. Dosegel je že veliko, ima torej še dovolj motivacije za nov obračun? Mislim, da mu bo misel na Las Vegas vseeno pospešila kri v žilah," je prepričan Joshua.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Melaj
03. 07. 2017 08.07
+4
Kličko je v svoji zadnji borbi pokazal boljše gibanje in kr nekaj ostalih elementov, ki jih pri njem pred tem nisem zasledil. Nekaj kilogramov lažji je prišel v ring prav zaradi večje gibljivosti. Imel je zmago na dosegu v 6 rundi, le on ve, zakaj to borbo ni končal takrat. Joshua pa je pokazal, da je bolj ranljiv, kot smo mislili. Res pa je, da je zmagal, pošteno..po napaki Klička. Revanša pa je po moje bolj vprašljiva, ker Kličko skoraj bolje pripravljen...glede na svoja leta ne more biti. Joshua pa lahko le napreduje še nekaj let. Upam vseeno na povratni dvoboj.
DonDonDan
02. 07. 2017 17.00
-3
Kličko je prestar in prelesen. Nima nobenga gibanja, ga tut nikol ni imel. Garht ima katastrofalno statičen, levo roko še bolj naprej iztegnjeno, ker ga je strah batin, da sploh ne more z njo udarit direkta. Njegov brat je bil boljši fajter, je mel precej več gibanja. Iz gibanja se edino lahko ustvari šansa za dober udarec, drugače je vse brez veze. Sedaj ko je star, pa je to še večji problem, to je blo totalno jasno že v meču proti Bryant Jenningsu, sam da je tist Kličko dobil po točkah. En fajter ga razbije v eni minuti !
vrezac
02. 07. 2017 18.02
+10
In vse to si izluščil iz precej izenačenega dvoboja proti trenutnemu prvaku Joshui, kjer je Kličko Joshou na sredini dvoboja celo nadvladal?
Seljako1899
02. 07. 2017 20.03
+1
Kun_Aguero
02. 07. 2017 16.05
+3
Joshua-Kličko v vegasu to bi bil spektakel plus odličen zaslužek za oba, ter ob enem odličen prostor da šampion sklene svojo karjero oz. jo v odličnem slogu odloči nadaljevati odvisno od rezultata borbe :)
ss234
02. 07. 2017 15.08
+3
dej mal poglej slovnico preden oddas clanek!!!
ss234
02. 07. 2017 16.31
+2