Borilni športi

VIDEO: McGregor drugi dan medijske turneje zbodel Mayweatherja: 'Zakaj ti šolska torba, saj ne znaš niti brati'

Toronto, 13. 07. 2017 16.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Žaljivke, izzivanje in številne kletvice so stalnica medijske turneje pred velikim borilnim obračunom med Floydom Mayweatherjem in Conorjem McGregorjem. Oba borca namreč kar tekmujeta, kateri izmed njiju bo požel glasnejši smeh in odobravanje na račun žaljenja nasprotnika zato tudi v Torontu ni bilo nič drugače.

Medijska turneja po Združenih državah Amerike in Evropi v luči dvoboja med še neporaženim boksarskim šampionom Floydom Mayweatherjem ter zvezdnikom mešanih borilnih veščin Conorjem McGregorjem je v polnem zamahu. Po žaljivkah in nizkih udarcih, ki sta si jih borca najprej izmenjala v Los Angelesu je sledil še besedni obračun pred kanadsko publiko v Torontu. Medtem ko je medijski nastop v mestu angelov zaznamovala predvsem Irčeva grožnja, ki je ameriškemu tekmecu zagrozil, da ga bo z udarcem popeljal do nezavesti, se je zvezdnik MMA tokrat ponorčeval tudi na račun Mayweatherjevih bralnih sposobnosti. "Kako izgledam," je publiko, ki ga je spodbujala z glasnim navijanjem povprašal McGregor in pokazal na Američanov nahrbtnik: "Star je 40 let! Daj no, čas je da se pričneš oblačiti letom primerno, šolska torba pri tej starosti ni več primerna. Kaj sploh počneš s šolsko torbo? Saj ne znaš niti brati."

Tako v Los Angelesu kot tudi v Torontu ni manjkalo niti kletvic.
Tako v Los Angelesu kot tudi v Torontu ni manjkalo niti kletvic. FOTO: AP

Mayweather mu seveda ni ostal dolžan: "Kdo praviš, da ne zna brati? Jaz znam s številkami, jaz ustvarjam denar." Ob tem pa seveda ni ostal tiho niti Irec, ki je glasno pripomnil, da Američan predvsem dolguje denar. Pred časom so namreč v javnost pricurljale informacije o tem, da naj bi boksar zaprosil oblasti za odlog plačila davkov. Očitno je irski zvezdnik s tem dobro zbodel boksarskega šampiona, ki si je v publiki izposodil irsko zastavo ter se z njo sprehodil po odru. UFC borec mu je zato zastavo ponosno vrgel nazaj in ostal popolnoma neprizadet, k njegovemu pogumu pa je zagotovo pripomogla tudi glasna podpora publike. Slednja bo še kako dobrodošla tudi v Las Vegasu 26. avgusta, ko bo moral borec mešanih veščin svoje boksarsko znanje pokazati tudi v ringu, Mayweather pa se mu bo skušal oddolžiti za vse besede izrečene na medijski turneji.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Hophopferdo
13. 07. 2017 18.21
+7
120-kilski Marjan iz Ruš oba nabije
franz1988
14. 07. 2017 08.20
+19
Northwest
13. 07. 2017 18.05
+11
To je del posla za javnost in medio,v zakulisju je drugače.
Hachi
13. 07. 2017 19.47
+11
Za zavesami javnosti pa skupaj drinkata in se vsem smejita v fris.aja,pa se odlog placila bi imel.po drugi strani pa se hvali kako razmetava s kesom.
RealOne118
13. 07. 2017 17.08
+4
Hahahah kralj :) McGregor razbij ga prosim te :)