Borilni športi

McGregor je prepričan, da bo Američan potreboval pomoč višje sile, Mayweather opozarja na Irčevo težo

Las Vegas, 23. 08. 2017 18.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Še nekaj dni nas loči od velikega lasvegaškega obračuna na katerem se bosta v ringu spopadla nepremagljivi boksarski prvak Floyd Mayweather in zvezdnik mešanih borilnih veščin v organizaciji UFC Conor McGregor. Ob prihodu v mesto zabave je Američan opozoril na prekomerno Irčevo težo, slednji pa mu ni ostal dolžan.

"Naj moli še naprej. Moli naj za težo, izčrpanost,.. moli naj za to, da se bom umaknil. Vse kar dela je, da moli k novemu bogu športa," se je iz Mayweatherja pošalil McGregor.
"Naj moli še naprej. Moli naj za težo, izčrpanost,.. moli naj za to, da se bom umaknil. Vse kar dela je, da moli k novemu bogu športa," se je iz Mayweatherja pošalil McGregor. FOTO: AP

Veliki prihod v Las Vegas, ki bo že čez nekaj dni prizorišče velikega boksarskega obračuna med Floydom Mayweatherjem in Conorjem McGregorjem je spremljala horda novinarjev. Slednji so prilili še nekaj olja na ogenj že tako naelektrenemu ozračju v mestu zabave. Medtem ko se je ameriški boksar obregnil ob McGregorjevo prekomerno težo, mu je slednji vrnil s šopkom pikrih besed. "McGregor je trenutno zelo težak, ima dobrih 74 kilogramov, zato mora izgubiti še vsaj štiri," je prepričan boksarski šampion, ki verjame, da mora Irec v pičlih nekaj dneh izgubiti težo in doseči dovoljenih 70 kilogramov.

'The Notorious' je vajen hitrega izgubljanja teže, vendar pa Američan verjame, da bo tokrat proces dosti težji: "Moral bo izgubiti kar nekaj kilogramov. Pravi šampion je discipliniran and odgovoren, kaj pa bo, bomo še videli. Četudi mu ne bo uspelo, se bo še vedno boril, vendar bo temu primerno tudi kaznovan." Z namigovanji Mayweatherja pa se ne strinja njegov tekmec, irski borec, ki je svojo težo označil kot fenomenalno. "Nima pojma! Moja teža je absolutno fenomenalna. Naštejte mi en sam dvoboj, na katerem bi moja teža zatajila ali se ga ne bi udeležil? Naj si misli kar hoče," je besede nasprotnika zavrnil McGregor, ki je novinarjem zagotovil, da je za njim eden izmed boljših pripravljalnih kampov v sezoni.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RdečiKarton
27. 08. 2017 08.15
In kje je članek o tem dvoboju. Napovednik so spisali za povzetek dvoboja je pa zmanjkalo... No ja, izid je bil tako ali tako pričakovan. Poleg velikega šova in cel kup denarja, ki je zakrožil niti ni bilo kaj dosti na tem.
aristotel
24. 08. 2017 16.26
+5
TA DVOBOJ NIMA VEZE S ŠPORTOM AMPAK SAMO S SLUŽENJEM DENARJA UMETNO NAPIHNJENI DVOBOJ CM PA JE GLEDE NA ZNANJE BOKSA V RANGU NAŠEGA NAJBOLJŠEGA AMATERSKEGA BOKSARJA TE KATEGORIJE..ne bosta se borila po pravilih UFC...in tu nima CM kaj iskati...
horhinjo
24. 08. 2017 11.19
+1
Kje bo prenos?
dejanski
24. 08. 2017 13.09
+10
raje bodo prenašali bergdoktorja,kot pa ta spektakel....
siska55
24. 08. 2017 15.07
+1