Borilni športi

Mišičasti Fury se spogleduje z Vegasom: Pripravljen sem na rock'n'roll

London, 23. 03. 2019 15.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zloglasni britanski boksarski as Tyson Fury je na svoji športni poti utrpel številne vzpone in padce. Še pred letom dni, ko je dobil nazaj boksarsko licenco, ni bil videti nič kaj atletsko, v nizu treh borb pa je ’Gypsy King’ spet stopil na pot stare slave. S svojo fizično pripravljenostjo je tudi na družbenih omrežjih požel veliko pohval.

Nekdanji boksarski prvak Tyson Fury je ob najtemnejših obdobjih svoje kariere tehtal skoraj 180 kilogramov. Orjak, ki je pred tremi leti in pol v Düsseldorfu opravil z Vladimirjem Kličkom, se je lani vrnil v ring. 

"Je, kar je. Takšen je boks na najvišjem nivoju. Tako je vedno bilo," se je s tempom borb sprijaznil Fury.
"Je, kar je. Takšen je boks na najvišjem nivoju. Tako je vedno bilo," se je s tempom borb sprijaznil Fury. FOTO: AP

Najodmevnejša Furyjeva borba minulega leta, ko je v Ameriki meril moči z Deontayem Wilderjem, že nekaj časa buril duhove. Obračun se je končal brez zmagovalca, čeprav so bili številni prepričani, da je bil največji oškodovanec prav Fury. Zato je dolgo časa dišalo po revanši, a so ljubitelji boksa ostali praznih rok. 

Kljub temu je Fury v polnem teku priprav na naslednjo borbo, s svojimi sledilci pa je na družbenih omrežjih delil tudi fotografijo, ki daje vedeti, da 'Gypsy King' še zdaleč ni za staro šaro. Na fotografiji je mogoče občudovati orjakove mišice, kar ni ušlo niti njegovim oboževalcem. Pod objavo se je tako zvrstila vrsta pohval. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Naslednji je Vegas! Takšne so naše želje, radi bi navijačem ponudili nekaj, za kar bo poleti vredno potovati. Tega si želimo in k temu stremimo," je v pogovoru za MTK Global povedal Fury in zagotovil: "Komaj čakam na datum naslednje borbe. Čim prej bi se rad vrnil v akcijo. Pripravljen sem na rock'n'roll."

"Na tem nivoju je težko nanizati veliko borb. Želim minimalno tri borbe. A dlje časa, kot bo trajalo, manj je verjetno, da bo do tega res prišlo," je na časovno stisko opozoril Fury.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Deo30
24. 03. 2019 12.35
+3
A Joshuo se ne upa nobeden...Bolj delajo trash-talk in keš-meč....Saj Fury ni niti Wilderju vel pas,naredi nekaj dokonca,če si že začel.....