Borilni športi

Premierni nastop Jakoba Nedoha v ZDA ekskluzivno na VOYO!

Ljubljana, 05. 04. 2024 14.30 | Posodobljeno pred 27 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Za ljubitelje mešanih borilnih veščin imamo dobro novico, saj boste lahko prihodnji konec tedna na VOYO v živo gledali prvi krog nove sezone največjega turnirja mešanih borilnih veščin, ki ga prireja ameriška organizacija PFL. Letos se bo za naslov prvaka in milijon dolarjev (približno 920 tisoč evrov) boril tudi najboljši slovenski borec Jakob Nedoh. Njegovo prvo borbo na ameriških tleh boste lahko v noči iz petka na soboto 13. aprila v živo gledali na VOYO!

27-letni Jakob Nedoh je lani opozoril nase. Borec ljubljanskega TNT Gyma je namreč postal premierni prvak PFL-ovega premiernega evropskega turnirja v poltežki kategoriji, s čimer je poskrbel za največji uspeh v zgodovini slovenskih mešanih borilnih veščin. Koprčan je na poti do naslova prvaka nokavtiral tri nasprotnike in takoj po osvojenem pasu dejal, da gre novim zmagam naproti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

S tem je seveda mislil na PFL-ov svetovni turnir, kjer je denarna nagrada 10-krat višja, a težja je tudi konkurenca, saj se v njem merijo znana imena svetovnega MMA-ja z izkušnjami iz UFC-ja in Bellatorja. Koprčan se bo kmalu odpravil v Las Vegas, kjer se bo konec tedna pomeril z izkušenim Turkmenistancem Dovledžanom Jagšimuradovom. Nedohovo borbo kot tudi ostale borbe dogodka PFL 2: 2024 Regular Season si boste lahko v živo ogledali na VOYO!

Jakob Nedoh s PFL-ovim prvakom svetovnega turnirja Impo Kasanganay
Jakob Nedoh s PFL-ovim prvakom svetovnega turnirja Impo Kasanganay FOTO: PFL

Redni del sezone PFL je sestavljen iz šestih dogodkov, na katerih borci nabirajo točke za čim višjo uvrstitev na lestvici. Vsak borec se pomeri z dvema nasprotnikoma in poskuša zbrati čim več točk. Nato najboljši štirje borci iz vsake kategorije potujejo v končnico, ki se razplete na treh dogodkih. Na finalnem dogodku sezone pa se po dva borca iz vsake kategorije, ki jima uspe izločiti nasprotnika v končnici, pomerita v velikem finalu, ki prinaša zmagovalni pas in bogato denarno nagrado v višini enega milijona ameriških dolarjev.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Primož Rus
05. 04. 2024 16.25
+5
NAJJAČE ISKRENO SRCE od ČLOVEKA.....ZLO PONOSEN,da ga poznam....PRVOŠČM MU LE NAJBOLJŠE,ker si ABSOLUTNO ZASLUŽI !!!
Richy-1260
05. 04. 2024 16.21
+7
Dečko 1A, privoščim mu tudi UFC nastopanje in upam res da mu uspe priti tja
kerot
05. 04. 2024 16.01
+9
Jakob ,vso srečo ti želim. Upam na vse NAJ.
Lombardo
05. 04. 2024 15.58
+6
Norc 👍💪