Borilni športi

VOYO: Povratek MMA zvezdnika v oktagon: 'Nič se ne more primerjati s tem'

New York, 03. 11. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po štiriletnem premoru se vrača eden največjih borcev mešanih borilnih veščin vseh časov Georges St-Pierre, ki si želi svoj povratek kronati z naslovom srednje težke kategorije in se tako vrniti na pota stare slave. Njegove načrte bo v velikem jabolku skušal prekrižati aktualni šampion Michael Bisping. Prenos obračuna na VOYO 5. novembra ob 3. uri zjutraj.

Zvezdnik mešanih borilnih veščin Georges St-Pierre, ki se je pred štirimi leti odločil končati svojo športno pot, se vrača v oktagon, kjer bi si rad povrnil staro slavo. Priložnost za to se mu bo ponudila že v noči na nedeljo, ko bo v UFC 217 borbi na Madison Square Gardnu izzval aktualnega prvaka srednje kategorije Michaela Bispinga

"Zelo sem vesel. Štiri leta sem hudo garal, brez kakršnega koli premora. Vedno sem treniral, treniral za zabavo. Sedaj pa imam v mislih le en sam cilj, naslov svetovnega prvaka," je novinarjem zaupal Georges St-Pierre.
"Zelo sem vesel. Štiri leta sem hudo garal, brez kakršnega koli premora. Vedno sem treniral, treniral za zabavo. Sedaj pa imam v mislih le en sam cilj, naslov svetovnega prvaka," je novinarjem zaupal Georges St-Pierre. FOTO: AP

St-Pierre, ki si je v preteklem desetletju lastil bleščeči naslov prvaka v velterski kategoriji, bi v primeru zmage postal še četrti borec, ki bi mu uspelo v karieri osvojiti naslov v dveh različnih kategorijah. Tako bi se pridružil razvpitemu Conorju McGregorju, B.J. Pennu in Randyju Coutureu. "Nič ni večjega kot to. Za naslov svetovnega prvaka se borim proti borcu, ki si je v zgodovini UFC prislužil največ zmag. Borim se za svojo zapuščino, pa tudi za to, da bi se pridružil eliti borcev, ki so osvojili naslov v dveh različnih kategorijah. Kaj takega se še ni zgodilo," navdušenja ni mogel skriti St-Pierre.

Ali mu bo uspelo? Prepričajte se 5. novembra ob 3.00 na VOYO.   

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pikachujekul
04. 11. 2017 13.53
Gremo Bisping!
Bigbadjohn
03. 11. 2017 16.19
Zanimiv podatek bi bil, koliko pomladi šteje ta stric, če je že 4 leta penzionist.
CestniKolesar370Wattov
03. 11. 2017 08.23
-5
Upam da mu Bisping odbije vuglo. Odkar ga je Serra knockoutiral, je GSP živ dolgčas.