Borilni športi

VIDEO: 'Krokodil' pohrustal Brunsona v prvi rundi

Charlotte, 27. 01. 2018 19.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
J.K./G.J.
Komentarji
1

Dvorana Spectrum Center v Charlottu je dočakala pravo poslastico, saj je v težko pričakovani revanši Ronald "Jacare" Souza nokavtiral Dereka Brunsona. Krokodil je z enim udarcem onesposobil Američana, ki je v kletki ostal brez zadoščenja in z velikim glavobolom.

Dvoboj v srednji kategoriji med Brazilcem Ronaldom ''Jacarom'' Souzo in Američanom Derekom Brunsonom se je končal z neverjetnim nokavtom. Krokodil, specialist za ju jitsu, je sicer nevarnega nasprotnika premagal že v prvi rundi. Za Brunsona, ki se je Souzi želel maščevati za prvi poraz iz leta 2012, je bil usoden visok desni udarec z nogo v glavo, sledilo je še nekaj udarcev ob ograji. Američan se po silovitem udarcu ni več pobral, glavni sodnik pa je dvoboj prekinil.

Souza (25-5, 8-2 UFC) se je po skoraj letu odsotnosti, ko je okreval tudi po hudi poškodbi, vrnil še močnejši. Čeprav sta oba borca dvoboj začela previdno, Brunson (18-6, 9-4 UFC) je bil zelo zadržan in je imel veliko mero spoštovanja do nasprotnika, pa je mož iz Ria de Janeira eksplodiral in v treh minutah in 50 sekundah deklasiral štiri leta mlajšega tekmeca.

Posnetek dvobojev UFC Fight Night si lahko ogledate na VOYO.

Ronaldo Jacare Souza
Ronaldo Jacare Souza FOTO: AP

Izidi:
Srednja kategorija:
Ronaldo Souza - Derek Brunson (TKO - 1. runda/3:50)

Peresna kategorija:
Dennis Bermudes - Andre Fili (Soglasna sodniška odločitev)

Lahka kategorija:
Jordan Rinaldi - Gregor Gillespie (TKO - 1. runda/4:46)

Velterska kategorija:
Drew Dober - Frank Camacho (Soglasna sodniška odločitev)

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Von_Clausewitz
28. 01. 2018 14.25
+3
Nice high kick