Šport

Čeprav je še pred tednom dni zatrjeval, da ostaja na Otoku, Diego Costa očitno zapušča vrste Chelsea

Murcia, 08. 06. 2017 13.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brazilec s španskim potnim listom Diego Costa je bil eden najzaslužnejših, da je Chelsea v minuli sezoni vrnil lovoriko v svoje vitrine. Z doseženimi 20 zadetki je bil najboljši strelec Londončanov, toda vse bolj se zdi, da se bosta poti 28-letnega napadalca in nekdanjega evropskega prvaka razšli.

Čeprav je še pred kratkim kazalo, da bo Diego Costa tudi v naslednji sezoni nosil dres londonskega Chelsea, ki je pod vodstvom italijanskega trenerskega lisjaka Antonia Contea vrnil naslov v svoje vitrine, je po koncu včerajšnjega prijateljskega obračuna med Španijo in Kolumbijo (2:2) 28-letni Brazilec s španskim potnim listom odprl dušo tamkajšnjim novinarjem in med drugim napovedal svoj odhod iz britanske prestolnice. "Prejel sem kratko sms sporočilo od trenerja Contea, v katerem piše, da name ne računa več. Ne glede na padec forme v spomladanskem delu sezone sem s svojim učinkom zadovoljen," je, kot piše goal.com, dejal prvi strelec Londončanov z doseženimi 20 zadetki.

Za usluge brazilskega napadalca so se ogreli pri AC Milanu.
Za usluge brazilskega napadalca so se ogreli pri AC Milanu. FOTO: AP

Po poročanju Sky Sportsa se je danes že oglasil igralčev zastopnik Jorge Mendes, ki trdi, da so se za njegovega varovanca ogreli pri AC Milanu. Pogovori so že v teku, kaj se bo iz vsega skupaj izcimilo, pa bo znanega več v prihodnjih dneh.        

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CFC1
08. 06. 2017 19.37
-1
Če odide bo to neumnost Chelsea na čelu s Contejem, ki mu je sam dal zeleno luč za odhod. Res je, da najverjetneje pride Lukaku, ampak zakaj potem takem ne bi igral z dvema vrhunskimi špicama in za njima recimo Hazard. Ne vem v zadnjih letih res ne razumem več politike Chelseaja, a postajamo novi Arsenal ali kako, razprodati najboljše igralce in pripeljati bore malo kaj. Namesto, da bi obdržali najboljše igralce in pripeljali še par vrhunskih okrepitev, ker čene tako ali tako ne moremo niti realno upati na dobro uvrstitev zaradi dream teamov Reala, Bayerna itd., pa raje gredo pri Chelseaju po stopinjah Arsenala, prodati najboljše igralce in pripeljati skoraj nič zaradi roko na srce trenutno slabe transfer/kadrovske službe Chelsea-ja, ki v borbi za skoraj vawkega top nogometaša na koncu potegne kratko. Upam, da se bo Chelsea in konte spometoval preden bo prepozno. Lp.
kor22
09. 06. 2017 10.01
pa če človek sam neve ki bi špilo, prvo je hoto na kitajsko pol se že atleticu ponuja... Pravilno da ga je nagnal zaj si pa naj pred svetovnim prvenstvom išče klub, pa še odškodnina bo vlka.
apodgraj
10. 06. 2017 10.02
Vsaj tega ne počne samo Chelse. Te neumnosti dalajo skoraj vse ekipe . Dobre igralce prodajo in pripeljejo slabe . Lep primer je Barca. Kupilo so kup novih igralcev in to mačke v žaklju in zaradi tega tudi izgubili oba naslova.
Maximus
08. 06. 2017 18.20
+0
njega pa res ne bi imel v nobeni ekipi, pa tud če bi bil zastonj.
Bigbadjohn
08. 06. 2017 17.03
+0
A ni več navdušen nad Kitajsko?