Šport

'Danes bi naredil drugače'

Ljubljana, 28. 01. 2007 22.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.T./I.K.
Komentarji
8

Odstavljeni trener slovenskih orlov Bajc je predstavil svojo plat zgodbe. Povedal je, da tolikšnega vmešavanja v svoje delo ni pričakoval.


  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hura@email.si
30. 01. 2007 14.57
Mogoče bi bilo pa dobro, da bi vlogi kar zamenjala. Vaso naj postane direktor, Primož pa glavni trener. Lažje je nasvete delit, kot pa se po njih ravnat. Sicer pa je Ulaga znan po tem, ko na njega pritisnejo, bi pa kr trenerje menjal, jim pamet solil ... Seveda, lažje je trenerja zamenjat, ko pa skakalce.
roblek.tomaz@siol.net
29. 01. 2007 19.12
to absolutno ne drži! a si se že kdaj spustil kje dol? skoki so tako specifična disciplina, da že malenkosti odločajo o dobrih rezultati, in verjemi, da jim take stvari prav nič ne pomagajo. Občutki se zgubijo hitro, iz kriz se pa izvlčeš počasi..
mkrajner@siol.net
29. 01. 2007 19.04
Kaj ga pa serjete a zdej so pa vsi drugi krivi ker skakalci nikamor ne skočjo,če bi mel jajca bi skakal tko k treba ne glede na to kdo je trener.
roblek.tomaz@siol.net
29. 01. 2007 18.51
Oprosti Jan, ampak tisti, ki nosi največjo odgovornost za pogreb našega skakanja tega ne vidi... oziroma išče vzroke drugje kot pri sebi. Seveda je težko pljunit v lastno skledico, dobro plačico, sponzorski avtoček in ostale ugodnosti. Se še kdo spomni, ko je odstavljal Zupana in se potem v prvih vrstah kazal z Benkotom, ko je osvojil naslov svetovnega prvaka? Model je že dvakrat z*jebal vse pa se še vedno noče spokat. Kolikokrat še? Do takrat, ko bomo na ravni Kazahstancev? Dženkujem Borat-Ulaga!
Jan Valuk
29. 01. 2007 13.44
Ja sam neki pa vsi pozabljamo.. rezulatov ni bilo!!! Oz. so bili porazni, vsekakor mora nositi odgovornost za to. Predvsem zato ker fantje imajo potencial.
KESS
29. 01. 2007 13.39
No sj sploh ni point v tem kdo ima večje uspehe, saj za uspehe v športu tudi Ulagi kapo dol, verjetn jih ima clo več kot Bajc, ampak kot trener je pač Bajc razred zase, seveda pa je tu še odbor za skoke z Frenkom Petkom na čelu in če so se ti ljudje odločil da bodo uspehi večji, če pride do spremembe in bolj zaupajo Ulagi kot Vasji, bodo to odgovornost nosili predvsem oni z Ulago načelu, tako kot je odgovorn tudi trener, ki ga je najlažje takoj zamenjat in to se je zgodil..., saj pozabljamo, da tukaj ne gre za Ulago, niti za Bajca, niti za odbor za skoke z Frenkom na čelu, ampak za šport kot tak, skakalce, ter njihove rezultate.
targetmm@email.si
29. 01. 2007 12.09
Žalostno da o sposobnostih trenerjev odloča nekdo, ki je nemalokrat na velikanki snel smuči in ni upal skakati. Nekaj uspehov ki jih ima g. Ulaga ne more biti merilo, da lahko soli pamet drugim, ki so se s svojim delom in skoki dokazali.
huascaran04@yahoo.com
29. 01. 2007 07.51
Vaso, tudi tebi, tako kot pred časom Matjažu (Zupanu) kapo dol!!! Da si lahko tako umirjeno in profesionalno "odpikal" naduteža Ulago! Glede na tvoj karakter bi pričakoval, da se bo stvar odvijala bolj burno... - ampak profesionalec je pač profesionalec! Škoda zares za naše fante, ki so sedaj postavljeni pred gotovo dejstvo, da morajo gledati in poslušati kalvarijo z imenom Primož Ulaga. Pod njim pa naše skakanje zares z bliskovito hitrostjo grmi v prepad! Franci je lepo povedal, da bo moral tudi Ualga plačati za svoje grehe - AMPAK KDAJ! Bojim se da prepozno, ker Ulaga enostavno ni dotakljiv - ima res trdo kožo (pa čeprav je za tem njegova nadutost in budalščina) in dobro ščiten hrbet in stolček! A kdo ve, kako bi se mu dalo odpreti oči, da bi človk (Ulaga), ki je nedvomno nesposoben za strokovmno delo trenerja končno, še pred "pogrebom" našega skakanja doumel (a je to pri njem sploh mogoče???), da je skrajni čas, da za zmeraj izgine iz strokovnih vod slovenskega športna?