FOTO in VIDEO: Ilka Štuhec z nogometaši Gorice opozarjala: hitrost je norost!

Novogoriški policisti so preventivno prireditev z naslovom Hitrost in posledice v prometnih nesrečah" popestrili s prisotnostjo najboljše slovenske smučarke minule sezone Ilke Štuhec. Mariborčanka je mlade in tiste malce starejše opozarjala na nevarnosti, ki na nas v prometu prežijo v vsakem trenutku.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (6)

  • Ilka Štuhec policistka - 1
  • Ilka Štuhec policistka - 2
  • Ilka Štuhec policistka - 3
  • Ilka Štuhec policistka - 4
  • Ilka Štuhec policistka - 5
  • Ilka Štuhec policistka - 6

Samo v minulem letu je na območju novogoriške policijske uprave v prometnih nesrečah umrlo 12 ljudi, od tega sta dva človeka umrla zaradi neprilagojene hitrosti, je poročal Večer. 12 udeležencev prometnih nesreč je bilo huje telesno poškodovanih, 78 pa lažje, letos pa so na Novogoriškem v prometnih nesrečah umrli že štirje ljudje. Preventivno prireditev Hitrost in posledice v prometnih nesrečah je v vlogi policistke obiskala tudi najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec in nogometaši lokalnega prvoligaša ND Gorica.

Ilka Štuhec policistka - 5

Štuhčeva (na fotografiji) navdušuje tako na belih strminah kot tudi v službeni opravi. (Foto: 24ur.com)

Poleg policistov so opremo in delo predstavile tudi druge pristojne službe, policisti so predstavili svoje delo pri nadziranju prometa, na ogled pa je bilo postavljeno tudi službeno vozilo in motorno kolo. Zbrane so nagovorili in se jim predstavili tudi člani Reševalne postaje ZD Nova Gorica in novogoriški poklicni gasilci, ki so predstavil reševanje prometnih ponesrečencev. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
mastaflash 11.05.2017 00:22:23
a se se kdo spomni tine? mam obcutek k da je ze 50 let od tega.
Več komentarjev