10 minut molka: v Zagrebu pogrešajo Zanoškega

Navijači hokejskega kluba Medveščak bodo na naslednjem obračunu razširjene avstrijske lige EBEL 10 minut molčali. Razlog je razočaranje zaradi odhoda nepopustljivega Toma Zanoškega.

Vodstvo hrvaškega predstavnika med elito razširjene avstrijske lige EBEL je predvsem zaradi finančnih težav prekinilo sodelovanje z ljubljencem domačih gledalcev Tomom Zanoškim. Ravno zaradi tega so se navijači kluba, ki domujejo v sektorju B v Domu športov, odločili, da bodo na dvoboju z Innsbruckom uvodnih 10 minut molčali, šele nato pa začeli navijati. "Ne bojkotiramo kluba niti trenerja, ampak v aktualni situaciji podpiramo Zanoškega. Žal mi je, da so se mu odrekli. Bil je naš ljubljenec, na ledu se je vselej boril do zadnjega atoma moči,“ so vodilnim predstavnikom kluba sporočili navijači.

Medveščak Zagreb

Hokejisti Medveščaka, podobno kot navijači, pogrešajo Toma Zanoškega. (Foto: Damjan Žibert)

O tem, kaj se bo dogajalo na dvoboju z Avstrijci, so seznanjeni tudi igralci. "Plačajo vstopnico in imajo radi ta klub, zato imajo možnost izraziti mnenje. Menim, da je to v prvi vrsti lepa gesta Zanoškemu. To je velika stvar,“ je dejal kapetan Medveščaka Alan Letang, ki je seznanjen s podatkom, da bodo navijači na dvoboj prispeli v hrvaških dresih, saj želijo opozoriti na šikaniranje hrvaških igralcev: "Vem, da nas imajo navijači radi. Ko sem igral v Hamburgu, so nam navijači znali obrniti hrbet. Navijači izkazujejo svoje mišljenje, saj želijo klubu najboljše.

Prenesi v

Zgodba: EBEL 2012/13

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
čak mal noris 25.12.2012 19:54:23
gal koren je pa sigurno vesel, ker ga ni več, saj dobi več minutaže in celo mu je ratal po suši celo zabiti gol
Več komentarjev