Hokej

10 minut molka: v Zagrebu pogrešajo Zanoškega

Zagreb, 17. 12. 2012 17.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Navijači hokejskega kluba Medveščak bodo na naslednjem obračunu razširjene avstrijske lige EBEL 10 minut molčali. Razlog je razočaranje zaradi odhoda nepopustljivega Toma Zanoškega.

Vodstvo hrvaškega predstavnika med elito razširjene avstrijske lige EBEL je predvsem zaradi finančnih težav prekinilo sodelovanje z ljubljencem domačih gledalcev Tomom Zanoškim. Ravno zaradi tega so se navijači kluba, ki domujejo v sektorju B v Domu športov, odločili, da bodo na dvoboju z Innsbruckom uvodnih 10 minut molčali, šele nato pa začeli navijati. "Ne bojkotiramo kluba niti trenerja, ampak v aktualni situaciji podpiramo Zanoškega. Žal mi je, da so se mu odrekli. Bil je naš ljubljenec, na ledu se je vselej boril do zadnjega atoma moči,“ so vodilnim predstavnikom kluba sporočili navijači.

Hokejisti Medveščaka, podobno kot navijači, pogrešajo Toma Zanoškega.
Hokejisti Medveščaka, podobno kot navijači, pogrešajo Toma Zanoškega. FOTO: Damjan Žibert

O tem, kaj se bo dogajalo na dvoboju z Avstrijci, so seznanjeni tudi igralci. "Plačajo vstopnico in imajo radi ta klub, zato imajo možnost izraziti mnenje. Menim, da je to v prvi vrsti lepa gesta Zanoškemu. To je velika stvar,“ je dejal kapetan Medveščaka Alan Letang, ki je seznanjen s podatkom, da bodo navijači na dvoboj prispeli v hrvaških dresih, saj želijo opozoriti na šikaniranje hrvaških igralcev: "Vem, da nas imajo navijači radi. Ko sem igral v Hamburgu, so nam navijači znali obrniti hrbet. Navijači izkazujejo svoje mišljenje, saj želijo klubu najboljše.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

?ak mal noris
25. 12. 2012 19.54
gal koren je pa sigurno vesel, ker ga ni več, saj dobi več minutaže in celo mu je ratal po suši celo zabiti gol
totinori
19. 12. 2012 00.10
+8
Vsa čast navijačem Medveščaka. Po mojem prepričanju, so eni najboljših na svetu. Kar se da videti na televiziji je naravnost fascinantno. Toliko žara in pozitivne energije ne vidiš zlepa na kakšni športni prireditvi. Če bi imel to možnost, bi se jim z veseljem pridružil. To je povsem nekaj drugega kot njihovi razvpiti in nemogoči BBB, ki bi se pri medvedih lahko veliko tega naučili! Tako me prevzamejo edino še navijači Liverpoola. Pri nas ima dobro publiko predvsem Maribor. V časih stare Olimpije in jugolige so navijaško čast reševali Trboveljčani in Primorci, medtem ko so ljubljanski "poznavalci" za Bežigradom zbrani na krivini levo od glavne tribune praviloma šimfali, modrovali, dajali "strokovne" komentarje in se na sploh držali kot bi bili vsi po vrsti kastrirani. Bog ne daj, da bi se kateri spozabil in skušal navijati. Šimfat in pluvat, to ja, vse drugo pa prepovedano. Skratka, medvedom želim vse dobro predvsem zaradi njihove publike in pa seveda zaradi Kristana, ki ima pri njih status božanstva. Vsaj tako se da sklepati po izjavah komentatorjev HTV.
58scorpio
21. 12. 2012 13.20
+0
Se strinjam, nekajkrat sem si ogledal Medveščakove dvoboje v Zagrebu, več kot 10 tisočglava publika, ne moreš verjeti, da lahko napolnijo dvorano z takšno publiko, ki te kar ponese, vsaka jim čast, no saj lestvica kjer so pove dovolj.
Messiniesta
17. 12. 2012 20.36
+23
Ponavljajo se Jesenice. Tam je Jure Košir tudi flancal kakšne težke sponzorje bo pripeljal na koncu pa jih je zadolžil kot nor. Enako je pri Medveščaku. Mislim, da bo tole molčanje bolj zaradi pokopa celotnega kluba, ki pa je roko na srce popolnoma umeten. Hokej je na Hrvaškem doma enako kot v Južni afriki.
konstruktor
18. 12. 2012 19.44
+1
kac1
21. 12. 2012 14.05
+0
Prototip
17. 12. 2012 18.38
+21
nema šuške,nema zanoškog,,,,,prosto ko pasulj..
JuBoXD
17. 12. 2012 17.19
+17
a ni 10 minut malo preveč? XD
boga slovenija
19. 12. 2012 18.34
-3