Hokej

Bledi kralji morali priznati premoč Philadelphiji

Los Angeles, 07. 12. 2014 07.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hokejisti NHL moštva Los Angeles Kings so morali v noči na nedeljo priznati premoč Philadelphija Flyersom (2:1). V Staples Centru je edini gol za gostitelje zabil Justin Williams. Anže Kopitar se tokrat ni veselil kakšne točke.

Hokejisti NHL moštva Los Angeles Kings so morali na domači ledeni ploskvi priznati premoč Philadelphija Flyersom. Gostje so izkoristili redke priložnosti in dvakrat poslali plošček za hrbet Jonathana Quicka, medtem, ko kralji na drugi strani niso našli poti do mreže Steva Masona. Flyers so prvi gol dosegli v 5. minuti, ko je bil natančen Claude Giroux, na začetku drugega dela pa je Wayne Simmonds ob igralcu več na ledeni ploskvi zabil za 2:0.

Steve Mason
Steve Mason FOTO: Reuters

Čeprav še prav nič ni bilo odločenega, so medli gostitelji, stežka prihajali do priložnosti iz katerih bi lahko premagali izjemnega Masona. Edini, ki mu je to uspelo je bil Justin Williams, v 15 minutah, kolikor je po njegovem golu še ostalo do izteka rednega dela, pa četa Daryla Sutterja ni več zabila. Tako je ostalo pri 2:1 za goste.

"Spet smo slabo odigrali prvo tretjino. Zdelo se je, kot da sploh nismo na tekmi. Tega si ne moreš privoščiti na prav nobeni tekmi. Mislim, da je bil to trenutek streznitve za nas," je po dvoboju razmišljal razočarani Jarret Stoll.

Izidi:

Los Angeles Kings - Philadelphia Flyers 1:2
Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators 3:2
NY Islanders - St. Louis Blues 4:6
Toronto Maple Leafs - Vancouver Canucks 5:2
Detroit Red Wings - NY Rangers 3:2
Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jackets 1:3
Florida Panthers - Buffalo Sabres 3:2
New Jersey Devils - Washington Capitals 1:4
Nashville Predators - Chicago Blackhawks 1:3
Dallas Stars - Montreal Canadiens 4:1
Arizona Coyotes - Boston Bruins 2:5
Calgary Flames - San Jose Sharks 2:3

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.