Hokej

Bo Hebar zadovoljil apetite trenerja medvedov?

Zagreb, 01. 08. 2012 17.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski hokejski reprezentant Andrej Hebar se pri zagrebškem Medveščaku mudi na preizkušnji. Pri hrvaškem predstavniku med elito lige EBEL so zaskrbljeni predvsem zaradi njegovega incidenta iz sezone 2010/11.

Vodstvo hokejskega kluba Medveščak je na preizkušnjo povabilo slovenskega reprezentanta Andreja Hebarja, ki utegne v prihodnji sezoni igrati za hrvaškega predstavnika med elito lige EBEL. Čeprav gre za izkušenega igralca, ki se je zadnja leta mudil na relaciji Ljubljana–sever Evrope, v oči bode predvsem njegov suspenz, ki si ga je prislužil po tem, ko je v Salzburgu obračunal s Kevinom Puschnikom. "Andrej Hebar je visok hokejist z izjemnim znanjem, hkrati pa ima dolgoletne izkušnje v najrazličnejših mednarodnih tekmovanjih,“ je na to temo dejal trener Medveščaka Marty Raymond.

Andrej Hebar
Andrej Hebar FOTO: Damjan Žibert

Prav pretep s Puschnikom pa je tisti, mimo katerega klubsko vodstvo ne more. "Vodstvo kluba še dobro pomni njegov incident. Takšen napad je za nas popolno nešporten in obsojamo vse incidente te vrste. Klub in igralec so zaradi tega plačali 'visok davek'. Hebar je kazen odslužil, vsi, ki delamo v športu, pa natanko vemo, kako hudo je, ko eden ključnih igralcev zapusti moštvo zaradi suspenza. Verjamemo, da se je iz kazni veliko naučil. Hebar je na preizkušnji, vodstvo kluba pa bo skupaj s stroko odločilo, ali je pravi za našo zasedbo ali ne,“ je dodal predstavnik za odnose z javnostmi pri Medveščaku Ranko Vučinić.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sp9s
08. 08. 2012 14.48
Res, da ima Medveščak medveda za simbol, ampak hokejistov vseeno ne zamenjujte za medvede.
happygirl77
06. 08. 2012 21.16
+0
vsi tile odpadki bi lahko končno poskrbeli za svojo izobrazbo, ker s hokejem bo slabo živel, zaslužek je sproten in ga ni niti tolko, da bi si lahko zagotovil prihodnost...še par let lahko drka pak, potem pa bo državljan z osnovno šolo.
Fisher29
03. 08. 2012 13.02
Zmajcica_22
05. 08. 2012 17.49
+6
heh, Hebar pa res ni visok, se strinjam...samo je pa dober hokejist in upam, da ga obdržijo v Medveščaku:)