Hokej

Brodnik naj bi v kratkem zapustil Olimpijo, možni nasledniki Hočevar, Rahmatulin in Jure Vnuk

Ljubljana, 14. 01. 2018 15.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener hokejistov SŽ Olimpije Andrej Brodnik bi lahko kmalu zapustil svoje mesto na klopi zeleno-belih. Ime njegovega (zaenkrat zgolj morebitnega) naslednika še ni znano, bi pa Brodnika lahko nasledil eden od trenerjev mladih ekip zmajev.

Po še enem bolečem porazu na sobotnem derbiju z Jesenicami v alpski ligi (2:7), je ekipa SŽ Olimpije na naslednji obračun v Salzburg odpotovala brez trenerja Andreja Brodnika.

Brodnik (na fotografiji) z zeleno-belimi v zadnjih tednih nikakor ni našel pravega recepta na derbijih z Jesenicami.
Brodnik (na fotografiji) z zeleno-belimi v zadnjih tednih nikakor ni našel pravega recepta na derbijih z Jesenicami. FOTO: POP TV

Informacija o menjavi trenerja uradno še ni potrjena, med kandidati za Brodnikovo nasledstvo pa so po poročanju Dela njegov dosedanji pomočnik Matej Hočevarter ter trenerji ekip mlajših selekcij, med njimi sta tudi Ildar Rahmatulin in Jure Vnuk.

"Ekipo HK SŽ Olimpija bosta na današnji tekmi v Salzburgu vodila Matej Hočevar, sicer pomočnik glavnega trenerja, in Jure Vnuk. Odločitev o tem, ali bo Andrej Brodnik člansko ekipo HK SŽ Olimpija vodil tudi v prihodnje ali pa se bomo v klubu odločili za spremembo vodenja, bo znana v torek po sestanku strokovnega vodstva kluba. Ko bo v zvezi s tem sprejeta kakršnakoli odločitev, vas bomo o tem obvestili," so pozno popoldan sporočili iz kluba.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kakc
14. 01. 2018 19.54
+2
ne more trener drsat namesto igralcev...
mike13
15. 01. 2018 09.32
glede na to, kako kmalu začnejo dihati na škrge, bo moral res še trener začet igrat, ampak če bo to stara sablja Rahmatulin, tudi on ne bo mogel.
nikkim
14. 01. 2018 17.50
-1
ja mogoče je pa res že skrajni čas za menjavo😐😐