Hokej

VIDEO: Calgary še petič zapored uspešen, Carolina slavila v Washingtonu

New York, 12. 01. 2018 08.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hokejisti Calgaryja se lahko pohvalijo že s peto zaporedno zmago v severnoameriški poklicni hokejski ligi NHL. Za tokratno so porabili precej manj moči, saj so ekipo Tampa Bay na njenem ledu ugnali s prepričljivih 5:1. Carolina pa je prav tako v gosteh ugnala moštvo Washingtona s 3:1.

Odlični vratar 'flamesov' Mike Smith, ki je ubranil 33 strelov, je po novi, že peti zaporedni zmagi svojega moštva izpostavil predvsem odlično vzdušje v slačilnici in samozavest, ki se iz tekme v tekmo dviguje.

"Gojimo sistem igre, ki nam je pisan na kožo. Na kateri od tekem moram tudi sam večkrat posredovati, a najpomembneje je, da delujemo kot pravo moštvo. Upam, da se bo naš zmagoviti niz nadaljeval," je bil po visoki zmagi s 5:1 na gostovanju pri ekipi Tampa Bay zadovoljen izjemno razpoloženi vratar Calgaryja Mike Smith.

Vratar Calgaryja Mike Smith je bil izjemno razpoložen ob visoki zmagi svojega moštva na gostovanju pri Tampi, saj je ustavil 33 strelov nasprotnika.
Vratar Calgaryja Mike Smith je bil izjemno razpoložen ob visoki zmagi svojega moštva na gostovanju pri Tampi, saj je ustavil 33 strelov nasprotnika. FOTO: AP
Pri Calgaryju se je kar pet različnih hokejistov vpisalo med strelce, kar le potrjuje zgoraj izrečene Smithove besede o odlični koheziji v moštvu. 

Na gostujočem ledu je novo zmago vknjižila tudi Carolina, ki je nekoliko presenetljivo z izidom 3:1 ugnala moštvo Washingtona. Dodajmo, da je Buffalo doma premagal Columbus s 3:1.

Liga NHL, izidi: 
Buffalo - Columbus 3:1
Washington - Carolina 1:3
Tampa Bay - Calgary 1:5

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.