Hokej

Ditka Maučec odstopila z mesta predsednice HDD Olimpija

Ljubljana, 27. 05. 2014 13.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ditka Maučec, direktorica prodaje in marketinga pri Telemachu, je odstopila z mesta predsednice hokejskega kluba HDD Telemach Olimpija. Telemach ostaja generalni pokrovitelj ljubljanske ekipe, ime novega predsednika pa znano v naslednjih dneh.

Ditka Maučec je na funkcijo predsednice kluba stopila decembra 2013, napovedala nadgradnjo odnosa in večjo vpetost generalnega sponzorja ter prenovo kluba. A povečan obseg izzivov v delovanju kluba je ob začetnem obsegu delovnih obveznosti dosedanjo predsednico postavilo pred težko, a edino pravilno odločitev - klub potrebuje profesionalno vodenje na vsakodnevni ravni, ker edino to omogoča nadaljnji razvoj kluba, ki se nahaja v težki situaciji.

Ditka Maučec
Ditka Maučec FOTO: Screenshot

"Telemach je h generalnemu sponzorstvu kluba HDD Telemach Olimpija pristopil v izjemno težavnem obdobju ter si od vsega začetka prizadeval za intenzivno sanacijo kluba. Sponzorska podpora je pripomogla k reševanju nekaterih finančnih dolgov, a pot je še dolga. Podrobna analiza pregleda dogajanja v klubu ob povečanem obsegu mojih primarnih delovnih obveznosti mi več ne dopušča aktivno sodelovati v želenem procesu obnove, ki jo klub v tem trenutku nujno potrebuje. Moj odhod z mesta predsednice kluba ne pomeni umika Telemacha kot sponzorja, HDD Telemach Olimpija bo tako še naprej deloval pod okriljem Telemacha. Prepričana sem, da lahko ob skupni podpori navijačev in javnosti ponovno prebudimo hokejsko pravljico in ga dvignemo na profesionalno raven," je v odstopni izjavi za javnost zapisala Maučecova.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dajns
27. 05. 2014 16.26
-1
olimpija če ni sodnikov ni zmag.samo koliko se nakopljejo dnarja pri olimpiji,nogomet ,rokomet,košarka ,hokej.sami modri ljudje.in vse so drugi krivi.naj vrnejo dnar in olimpija najpropade.denar pa naj dajo v sočo da si bo kdo lahko pomagal,ker 20 let od olimpije ni nič.
DarthRevan
27. 05. 2014 15.29
+3
Olimpija gre (katerič že?) v maloro. Na žalost. Ker je pač pri nas tako da vodilni vidijo samo denar, ne pa lepote hokejske igre. Skoraj bi rekel da bolje da se pusti zadeve da grejo do neizogibnega konca in se jih začne graditi na novo. Potrebujemo dva močna kluba z mladim zaledjem, na tujino se pač ne moremo zanašati. Kar trenutno dosegajo naši hokejisti je fenomenalno glede na stanje slovenskega hokeja. Upam da na koncu vseeno zmaga srce in ljubezen do najlepšega športa na svetu, da se tako Olimpija kot Jesenice vrneta v velikem slogu. Ampak po moje to še kako leto ali dve ni realno....potem pa.
me987
27. 05. 2014 14.57
+3
"klub potrebuje profesionalno vodenje na vsakodnevni ravni, ker edino to omogoča nadaljnji razvoj kluba, ki se nahaja v težki situaciji." ja gutenmorgen no! ni to sedenje v nadzornem svetu in vlečenje sejnin.. če hočeš, da laufa, je treba konkretno pristopit.. ne pa popoldne za kakšno urco..