Hokej

EBEL: Zmaji v pričakovanju Božičkove tekme pod milim nebom

Ljubljana, 22. 12. 2014 20.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hokejisti Telemacha Olimpije so v ligi EBEL na zadnji tekmi zmagali na Dunaju, sedaj pa jih čaka nastop na drsališču na Trgu republike, nasprotnik bo Dornbirn. V klubu so se sporazumno razšli z branilcem Ivanom Šijanom.

Na Trgu republike v Ljubljani bo v torek božičkova tekma, ko se bosta pomerili moštvi Telemacha Olimpije in Dornbirna. Gre za drugo tekmo Pivovarna Union Ice Festa, a prvo za Ljubljančane v okviru lige EBEL. Pred tem sta dve odpadli zaradi vremenskih razmer, prvo tekmo na drsališču na Trgu republike pa so zmaji odigrali na večnem derbiju z železarji. Tokrat je kot omenjeno tekmec Dornbirn, "sosed" na lestvici lige EBEL, ki ima tri točke prednosti pred Olimpijo na predzadnjem mestu lestvice.

Telemach Olimpija v sodelovanju s Telemachom ne podarja božičnega darila le otrokom, kot jim ga je do sedaj, temveč tudi njihovim staršem, saj si bodo lahko vsi brezplačno ogledali tekmo. Vstop na stojišča je namreč prost do zapolnitve kapacitet. Lastniki sezonskih vstopnic bodo nameščeni na sedežih, vstop jim bo omogočen vstopnico, ki jo bodo prevzeli na posebni info točki ob glavnem vhodu. Naslednja tekma Pivovarna Union Ice Festa bo v nedeljo, ko v Ljubljani na odprtem drsališču gostuje italijanski Bolzano, kjer igra slovenski reprezentant in nekdanji kapetan Olimpije Žiga Pance, obeta pa se še ena tekma v okviru tega dogodka, 6. januarja se bo Olimpija pomerila z hokejisti ekipe Graz99.

V ekipi zmajev je tudi ena kadrovska sprememba. Telemach Olimpija in 24-letni hrvaški branilec Ivan Šijan sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe, so sporočili iz moštva.

Hokejisti Olimpije bodo odigrali še tri tekme na Trgu republike.
Hokejisti Olimpije bodo odigrali še tri tekme na Trgu republike. FOTO: Damjan Žibert
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

j1n
22. 12. 2014 22.46
-4
Zverina56
23. 12. 2014 09.34
-2
kaj pa je gorencl....a so se ti ovce zgubile v visokogorskih pašnikih in ker si prelen da bi jih poiskal in pripeljal nazaj v zamegljeno dolino si se ti raje odločil da tukaj gor pljuvaš po Olimpiji, ki v zadnjih parih tekmah dominira oz. v zadnjih osmih tekmah so si priborili 6 zmag kar ni mačji kašelj....za razliko od Đesenic ki kljub temu da za zmago v INL ligi poberejo 3 točke, imajo v seštevku še zmerm manj točk od Olimpije ki za zmago pobere samo 2 točki hahaha....navadni šalabajzrji ste :D
j1n
23. 12. 2014 23.20
letos je topla zima vam paše da ni mlaka zamrznena...